Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9801
K @ # 7 !_! 4 FC Targu Mures
whisky Tactiek nou
49% Balbezit 51%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 37.2
average Schieten very good
average Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Rois rent richting de bal. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu geeft de bal voor. Rovine is nu in balbezit. Rovine draait met de bal, schiet en ... Jagačanskas bokst de bal weg.

3e minuut.
Dinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Padureanu zal de hoekschop nemen. Rovine springt en kopt de bal. Jagačanskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Targu Mures 1:0

11e minuut.
Jagačanskas trapt de bal weg van het doel. Morariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wichniarek de bal. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Žďárek. Comaniciu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuča onderschept slim de pass. Kuča geeft de bal voor. Paler rent richting de bal. Paler controleert de bal met de borst. Paler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov maakt een afschuwelijke overtreding. Dinkov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mulţescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rovine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Comaniciu is nu in balbezit. Lobuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Lobuzio speelt de bal door. Rois bereikt de bal nog maar net als eerste. Rois draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Rois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichniarek passt de bal zonder na te denken. Žďárek rent richting de bal. Žďárek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Padureanu rent richting de bal. Padureanu geeft een hoge lob. Rovine kopt de bal weg. Tascău is nu in balbezit. Tascău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Targu Mures 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 28%, FC Targu Mures 72%.
K @ # 7 !_! 4 - FC Targu Mures 2:0

46e minuut.
Beneventi geeft een hoge lob. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu passt de bal met de wreef. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Jagačanskas trapt de bal weg. Žďárek kopt de bal weg. Paler rent richting de bal. Paler schiet op doel. Coinac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - FC Targu Mures 2:1

49e minuut.
Paler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Duma neemt vlug de vrije trap. Daar is Lobuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Padureanu met een snelle inworp. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ... Beneventi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jagačanskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Comaniciu kopt de bal weg. Mirică rent richting de bal. Mirică met een sublieme pass. Morariu rent richting de bal. Morariu geeft een lange en hoge pass. Jagačanskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Jagačanskas met een sublieme pass. Morariu kopt de bal weg. Klungelig pakt Marcão de bal. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioropina geeft een hoge lob. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler haalt uit met een fantastische trap. Coinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Lobuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu rent richting de bal. Padureanu speelt de bal door. Rovine rent richting de bal. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Daar is Padureanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beneventi onderschept slim de pass. Beneventi geeft een lange en hoge pass. Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morariu geeft de bal voor. Jagačanskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rovine rent richting de bal. Rovine schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Padureanu met de inworp. Mulţescu heeft problemen om de bal te vangen. Beneventi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mulţescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 36%, FC Targu Mures 64%.
K @ # 7 !_! 4 - FC Targu Mures 2:1