Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Sepsy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3032
Sepsy ex-pitestenii
Normal Tactiek tango
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 25.6
weak Schieten average
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Beclea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sozio. Beclea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ploaie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ţonea heeft problemen om de bal te vangen. Ţonea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mărgăritescu rent richting de bal. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal met een sublieme pass. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Niţu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mărgăritescu passt de bal zonder na te denken. Beclea rent richting de bal. Vlaicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaicu krijgt een gele kaart. Beclea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ploaie komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Beclea rent richting de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Iovan met een sublieme pass. Carvajal speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Niţu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - ex-pitestenii 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsy 49%, ex-pitestenii 51%.
Sepsy - ex-pitestenii 0:1

48e minuut.
Fischer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

55e minuut.
De Corte rent richting de bal. Carvajal rent richting de bal. Carvajal passt de bal in één keer door. Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pintilii is nu in balbezit. Floricioiu onderschept slim de pass. Carvajal rent richting de bal. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sepsy - ex-pitestenii 0:2

83e minuut.
Ghinea verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinea geeft een hoge lob. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Ţonea rent richting de bal. Ţonea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Carvajal passt de bal met de wreef. Floricioiu rent richting de bal. Cioropina bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu onderschept slim de pass. Floricioiu schiet op doel. Niţu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sepsy 52%, ex-pitestenii 48%.
Sepsy - ex-pitestenii 0:2