Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Baciu Fc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2781
Baciu Fc Dinamo Târnăveni
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


25e minuut.
Mormocea probeert naar een medespeler te passen. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula is nu in balbezit. Nicula draait met de bal, schiet en ... Paganel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:1

27e minuut.
Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea onderschept slim de pass. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Păltânea onderschept slim de pass. Păltânea probeert naar een medespeler te passen. Mărculescu is nu in balbezit. Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 49%, Dinamo Târnăveni 51%.
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:1

46e minuut.
Stafidă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mormocea krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mormocea verovert de bal door een tackle van achteren. Mormocea passt de bal met de wreef. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula haalt uit met een fantastische trap. Paganel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:2

52e minuut.
Daar is Tătăran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicula onderschept slim de pass. Nicula passt de bal met de wreef. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:3

69e minuut.
Toader passt de bal in één keer door. Şuşoi heeft problemen om de bal te vangen. Nicula rent richting de bal. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mergiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitroiu rent richting de bal. Petruţ onderschept slim de pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Puchici geeft een hoge lob. Inworp. Moţoc met een snelle inworp. Nicula geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:4

76e minuut.
Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula is nu in balbezit. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Ţiplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal met de wreef. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mergiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tătăran de bal. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baciu Fc 56%, Dinamo Târnăveni 44%.
Baciu Fc - Dinamo Târnăveni 0:4