Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Targu Mures Tineretul Arad
nou Tactiek Juniori upgraded
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten very good
adequate Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Na een snelle pass probeert Collison de bal onder controle te krijgen. Sak rent richting de bal. Sak passt de bal zonder na te denken. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Lindemboin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Velentzas de bal. Coteanu is nu in balbezit. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rodríguez Corbacho neemt vlug de vrije trap. Świątczak probeert de bal met de borst te controleren. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli schiet op doel. Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalca geeft een hoge lob. Tagliaro probeert de bal aan de voet te houden. Boniface is nu in balbezit. Boniface schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Prelević is nu in balbezit. Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Stratulat geeft een lange en hoge pass. Coteanu rent richting de bal. Coteanu schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Dalca de bal. Dalca probeert naar een medespeler te passen. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lindemboin geeft de bal voor. Sales is nu in balbezit. Sales draait met de bal, schiet en ... Humberts werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Velentzas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 0:1

28e minuut.
Prelević heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Stratulat met de inworp. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli schiet op doel. Ogăraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lindemboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin probeert naar een medespeler te passen. Stratulat is nu in balbezit. Boniface onderschept slim de pass. Boniface haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lindemboin passt de bal in één keer door. Coteanu heeft problemen om de bal te vangen. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scarfi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 56%, Tineretul Arad 44%.
FC Targu Mures - Tineretul Arad 0:1

50e minuut.
Daar is Prelević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stratulat onderschept slim de pass. Stratulat geeft een lange en hoge pass. Coteanu rent richting de bal. Coteanu geeft een hoge lob. Humberts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scarfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orellana raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez Corbacho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli schiet op doel. Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boniface rent richting de bal. Boniface haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 1:1

58e minuut.
Collison is nu in balbezit. Collison geeft een hoge lob. Boniface is nu in balbezit. Boniface draait met de bal, schiet en ... Ogăraru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 2:1

61e minuut.
Lindemboin kopt de bal weg. Scarfi heeft problemen om de bal te vangen. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Dalca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalca met een sublieme pass. Orellana speelt de bal door. Prelević rent richting de bal. Prelević schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 3:1

73e minuut.
Dalca onderschept slim de pass. Dalca geeft een lange en hoge pass. Boniface rent richting de bal. Boniface draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 4:1

76e minuut.
Sales kopt de bal weg. Klungelig pakt Scarfi de bal. Coteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteanu schiet op doel. Humberts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 4:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monteiro met de inworp. Prelević is nu in balbezit. Bondavalli is nu in balbezit. Bondavalli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Stratulat verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Corbacho verovert de bal door een tackle van achteren. Prelević bereikt de bal nog maar net als eerste. Prelević draait met de bal, schiet en ... Ogăraru probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Ogăraru met een harde bal richting middenveld. Monteiro kopt de bal weg. Prelević rent richting de bal. Prelević draait met de bal, schiet en ... Ogăraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rodríguez Corbacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Corbacho geeft een lange en hoge pass. Sołdecki is nu in balbezit. Boniface onderschept slim de pass. Boniface haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 5:2

89e minuut.
Sołdecki speelt de bal door. Lindemboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindemboin passt de bal in één keer door. Coteanu rent richting de bal. Coteanu haalt uit met een fantastische trap. Humberts bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Targu Mures - Tineretul Arad 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Targu Mures 58%, Tineretul Arad 42%.
FC Targu Mures - Tineretul Arad 5:3