Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Târnăveni A.S. Bega Belinț
424 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Zamfir trapt de bal weg van het doel. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mormocea speelt de bal door. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - A.S. Bega Belinț 1:0

25e minuut.
Paharnicu kopt de bal weg. Ionele rent richting de bal. Toader rent richting de bal. Ionele onderschept slim de pass. Ionele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Petruţ de bal. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi draait met de bal, schiet en ... Zamfir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Georgescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicula is nu in balbezit. Nicula passt de bal met de wreef. Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - A.S. Bega Belinț 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 54%, A.S. Bega Belinț 46%.
Dinamo Târnăveni - A.S. Bega Belinț 2:0

48e minuut.
Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula met een sublieme pass. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bârlea geeft de bal voor. Ionele bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionele probeert naar een medespeler te passen. Tararache is nu in balbezit. Tararache haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tararache passt de bal in één keer door. Ionele is nu in balbezit. Mormocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tararache verovert de bal door een tackle van achteren. Tararache schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ţiplea met de inworp. Moţoc geeft de bal voor. Petruţ kopt de bal weg. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ghiţescu rent richting de bal. Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Toader passt de bal in één keer door. Nicula bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicula draait met de bal, schiet en ... Zamfir bokst de bal weg. Şuşoi is nu in balbezit. Şuşoi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Târnăveni - A.S. Bega Belinț 3:0

83e minuut.
Ţiplea onderschept slim de pass. Paharnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Paharnicu met een sublieme pass. Nicula is nu in balbezit. Nicula geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Târnăveni 43%, A.S. Bega Belinț 57%.
Dinamo Târnăveni - A.S. Bega Belinț 3:0