Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hellgate UTD RAPID IASI UFC
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak haalt uit met een fantastische trap. Lungulescu probeert de bal aan de voet te houden. Breahna is nu in balbezit. Breahna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellgate UTD - RAPID IASI UFC 0:1

7e minuut.
Voinea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velcu met een snelle inworp. Breahna probeert de bal met de borst te controleren. Breahna schiet op doel. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voinea heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Voinea trapt de bal weg. Matei kopt de bal weg. Argeşeanu is nu in balbezit. Argeşeanu draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellgate UTD - RAPID IASI UFC 1:1

11e minuut.
Zabraniak is nu in balbezit. Zabraniak speelt de bal door. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna draait met de bal, schiet en ... Sidea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Săpunaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Breahna kan de bal niet met de borst controleren. Breahna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dimofte de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru passt de bal zonder na te denken. Lungulescu heeft problemen om de bal te vangen. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellgate UTD 66%, RAPID IASI UFC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellgate UTD - RAPID IASI UFC 1:1

58e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Breahna geeft een lange en hoge pass. Lungulescu rent richting de bal. Lungulescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zabraniak de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Breahna kopt de bal weg. Daar is Voinea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna is nu in balbezit. Breahna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellgate UTD 63%, RAPID IASI UFC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellgate UTD - RAPID IASI UFC 1:1