Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: Trivale
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 5989
ex-pitestenii FC Targu Mures
tango Tactiek nou
41% Balbezit 59%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kamen passt de bal met de wreef. Beneventi is nu in balbezit. Beneventi geeft de bal voor. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel. Stańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lobuzio rent richting de bal. De Corte begaat een overtreding. Lobuzio raakt geblesseerd tijdens het duel. Beneventi met een snel genomen vrije trap. Boniface is nu in balbezit. Boniface schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 0:1

8e minuut.
Dexler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozio rent richting de bal. Dexler begaat een overtreding. Dexler krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio geeft een lange en hoge pass. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu haalt uit met een fantastische trap. Jagačanskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 1:1

18e minuut.
Paler is nu in balbezit. Vlaicu rent richting de bal. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler schiet op doel. Stańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 1:2

26e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamen rent richting de bal. Kamen passt de bal met de wreef. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Beneventi heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drent begaat een overtreding. Drent krijgt een gele kaart. Floricioiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Corte komt bij de bal en schiet. Jagačanskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 2:2

39e minuut.
Kamen probeert naar een medespeler te passen. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Boniface rent richting de bal. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Klungelig pakt Iovan de bal. Paler rent richting de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. Stańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 52%, FC Targu Mures 48%.
ex-pitestenii - FC Targu Mures 2:3

48e minuut.
Kamen is nu in balbezit. Kamen geeft een lange en hoge pass. Boniface rent richting de bal. Boniface schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ex-pitestenii - FC Targu Mures 2:4

54e minuut.
Carvajal speelt de bal door. Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuča is nu in balbezit. Fischer verovert de bal door een tackle van achteren. Fischer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Noville is nu in balbezit. Noville geeft een lange en hoge pass. Daar is Boniface, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paler is nu in balbezit. Paler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cioropina verovert de bal door een tackle van achteren. Cioropina met een sublieme pass. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ... Stańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Boniface bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Iovan is nu in balbezit. Paler onderschept slim de pass. Paler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stańczyk trapt de bal weg van het doel. De Corte kopt de bal weg. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dexler passt de bal in één keer door. Cioropina is nu in balbezit. Cioropina passt de bal in één keer door. Lobuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobuzio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ex-pitestenii 52%, FC Targu Mures 48%.
ex-pitestenii - FC Targu Mures 2:4