Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 18:01
  • Competitiewedstrijd: Liga V.027
  • Stadion: XOCHIMILCO
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18744
K @ # 7 !_! 4 Hellgate UTD
whisky Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.1 gemiddelde waardering 16.1
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Rovine passt de bal in één keer door. Dimofte is nu in balbezit. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine draait met de bal, schiet en ... Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 1:0

8e minuut.
Daar is Manoliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe is nu in balbezit. Met opzet legt Comaniciu zijn tegenspeler op de grond. Comaniciu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Morariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tascău rent richting de bal. Tascău geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Varga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascău rent richting de bal. Tascău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Alui-Gheorghe probeert naar een medespeler te passen. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu speelt de bal door. Tascău rent richting de bal. Tascău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tascău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sidea trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morariu met een snelle inworp. Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sidea met een harde bal richting middenveld. Morariu kopt de bal weg. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu geeft een lange en hoge pass. Tascău maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Găman geeft een hoge lob. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 2:0

36e minuut.
Comaniciu met een sublieme pass. Tascău is nu in balbezit. Tascău met een sublieme pass. Daar is Rovine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine passt de bal met de wreef. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Prăscan passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morariu zal de hoekschop nemen. Rovine krijgt zijn hoofd ertegen. Voinea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 3:0

43e minuut.
Găman met een sublieme pass. Comaniciu is nu in balbezit. Comaniciu geeft de bal voor. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 30%, Hellgate UTD 70%.
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 4:0

49e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău is nu in balbezit. Rovine rent richting de bal. Tascău rent richting de bal. Tascău draait met de bal, schiet en ... Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 5:0

56e minuut.
Klungelig pakt Argeşeanu de bal. Comaniciu rent richting de bal. Comaniciu passt de bal zonder na te denken. Tascău is nu in balbezit. Tascău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Morariu met een sublieme pass. Comaniciu met een sublieme pass. Voinea heeft problemen om de bal te vangen. Rovine is nu in balbezit. Rovine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Găman onderschept slim de pass. Găman geeft een hoge lob. Rovine kopt de bal weg. Mulţescu rent richting de bal. Mulţescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Argeşeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Morariu de bal. Morariu geeft een lange en hoge pass. Tascău is nu in balbezit. Tascău haalt uit met een fantastische trap. Sidea bokst de bal weg. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 6:0

67e minuut.
Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei passt de bal zonder na te denken. Varga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău schiet op doel. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Prăscan geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Argeşeanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Duma neemt vlug de vrije trap. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Voinea rent richting de bal. Voinea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tascău speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustei is nu in balbezit. Bustei geeft een lange en hoge pass. Tascău bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascău geeft de bal voor. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K @ # 7 !_! 4 40%, Hellgate UTD 60%.
K @ # 7 !_! 4 - Hellgate UTD 7:0