Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selamün aleyküm mysterious fk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


38e minuut.
Asiltürk verovert de bal door een tackle van achteren. Asiltürk speelt de bal door. Fırıncı rent richting de bal. Fırıncı draait met de bal, schiet en ... Oğuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selamün aleyküm - mysterious fk 1:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balıkesirliler met een snelle inworp. Asiltürk rent richting de bal. Asiltürk geeft de bal voor. Fırıncı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gül verovert de bal door een tackle van achteren. Gül probeert naar een medespeler te passen. Fırıncı rent richting de bal. Fırıncı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selamün aleyküm 51%, mysterious fk 49%.
Selamün aleyküm - mysterious fk 1:0

51e minuut.
Daar is Candar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gül verovert de bal door een tackle van achteren. Gül probeert naar een medespeler te passen. Fırıncı is nu in balbezit. Fırıncı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Balıkesirliler onderschept slim de pass. Balıkesirliler passt de bal zonder na te denken. Daar is Erzincanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gül is nu in balbezit. Gül schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selamün aleyküm - mysterious fk 2:0

72e minuut.
Bandırmalıoğlu passt de bal met de wreef. Koyuncu met een sublieme pass. Arıcak is nu in balbezit. Arıcak geeft een lange en hoge pass. Tatanga met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Balıkesirliler rent richting de bal. Arıcak onderschept slim de pass. Arıcak passt de bal in één keer door. Türük bereikt de bal nog maar net als eerste. Türük passt de bal zonder na te denken. Güzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Silahtaroğlu rent richting de bal. Silahtaroğlu geeft een hoge lob. Mutlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türük rent richting de bal. Türük haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Selamün aleyküm - mysterious fk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selamün aleyküm 49%, mysterious fk 51%.
Selamün aleyküm - mysterious fk 2:1