Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babuşlar Karasuspor
Attack Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Artvinliler de bal. Artvinliler passt de bal met de wreef. Karşıyaka is nu in balbezit. Kayapınar onderschept slim de pass. Kayapınar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - Karasuspor 0:1

13e minuut.
Kalender is nu in balbezit. Kalender geeft een lange en hoge pass. Inworp. Besteci met een snelle inworp. Yılmaz verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kenevir rent richting de bal. Kayapınar rent richting de bal. Kenevir rent richting de bal. Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Artvinliler geeft een lange en hoge pass. Susar speelt de bal door. Hataylı kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Besteci geeft een lange en hoge pass. Tanel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Yediyüz rent richting de bal. Karaosmanoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yediyüz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karşıyaka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Suruç de bal. Adanalılar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yediyüz zal de hoekschop nemen. Hataylı kopt de bal weg. Besteci is nu in balbezit. Suruç bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Alptek met een sublieme pass. Kaşınmaz is nu in balbezit. Kaşınmaz probeert naar een medespeler te passen. Kayapınar rent richting de bal. Kayapınar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babuşlar 55%, Karasuspor 45%.
Babuşlar - Karasuspor 0:1

54e minuut.
Kayapınar is nu in balbezit. Kayapınar speelt de bal door. Kenevir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir schiet op doel. Susar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - Karasuspor 0:2

60e minuut.
Kenevir rent richting de bal. Karşıyaka verovert de bal door een tackle van achteren. Kayapınar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kayapınar krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Besteci rent richting de bal. Yılmaz onderschept slim de pass. Yılmaz geeft een hoge lob. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir haalt uit met een fantastische trap. Susar bokst de bal weg.

81e minuut.
Tataroğlu geeft een lange en hoge pass. Artvinliler rent richting de bal. Ayoğlu rent richting de bal. Artvinliler onderschept slim de pass. Artvinliler geeft een lange en hoge pass. Susar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - Karasuspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babuşlar 56%, Karasuspor 44%.
Babuşlar - Karasuspor 0:3