Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bedirhan Fc TuzlaUnited
Normal Tactiek yenilik
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 49.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Yerli rent richting de bal. Yerli speelt de bal door. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. İlkkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:1

4e minuut.
Bursa kopt de bal weg. Pikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikal met een sublieme pass. Atmodjo geeft de bal voor. Yerli krijgt zijn hoofd ertegen. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Zaferoğlu rent richting de bal. Pikal geeft de bal voor. Daar is Bursa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bursa rent richting de bal. Yerli verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bursa is nu in balbezit. Bursa geeft de bal voor. Inworp. Bulutsuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:2

12e minuut.
Pikal passt de bal zonder na te denken. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz met een sublieme pass. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pikal passt de bal in één keer door. Arpacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı geeft een hoge lob. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Yerli rent richting de bal. Yerli haalt uit met een fantastische trap. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Bosuyt de bal. Bosuyt passt de bal met de wreef. Atmodjo rent richting de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Atmodjo rent richting de bal. Beşerler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atmodjo raakt geblesseerd tijdens het duel. Atmodjo met een snel genomen vrije trap. Yerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel. Bursa probeert de bal aan de voet te houden. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap. İlkkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:4

31e minuut.
Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz passt de bal met de wreef. Pikal is nu in balbezit. Pikal geeft een hoge lob. Yerli krijgt zijn hoofd ertegen. İlkkan bokst de bal weg.

32e minuut.
Bulutsuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaferoğlu met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bulutsuz neemt de hoekschop. Yerli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pikal passt de bal in één keer door. Harvey geeft een hoge lob. Demirbüker speelt de bal door. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:5

35e minuut.
Daar is Susuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli onderschept slim de pass. Yerli speelt de bal door. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
İlkkan trapt de bal weg van het doel. Bulutsuz kopt de bal weg. Bosuyt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt schiet op doel. İlkkan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedirhan Fc 89%, TuzlaUnited 11%.
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:5

46e minuut.
Ezgeç is nu in balbezit. Ezgeç speelt de bal door. Zaferoğlu is nu in balbezit. Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Atmodjo passt de bal zonder na te denken. Arpacı heeft problemen om de bal te vangen. Harvey speelt de bal door. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:6

51e minuut.
Bosuyt rent richting de bal. Yerli rent richting de bal. Ekmekçiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal zonder na te denken. Ekmekçiler heeft problemen om de bal te vangen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. İlkkan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demirbüker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atmodjo geeft de bal voor. İlkkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Yerli de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:7

56e minuut.
Bosuyt passt de bal in één keer door. Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezgeç rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Yerli haalt uit met een fantastische trap. İlkkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bursa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Doeltrap. Ekmekçiler trapt de bal weg van het doel. Pikal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bosuyt de bal. Bosuyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Demirbüker verovert de bal door een tackle van achteren. Demirbüker met een sublieme pass. Bosuyt met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:8

60e minuut.
Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo passt de bal met de wreef. Bursa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli onderschept slim de pass. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
İlkkan trapt de bal weg van het doel. Daar is Arpacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacı geeft de bal voor. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:9

66e minuut.
Yerli controleert de bal met de borst. Bursa is nu in balbezit. Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel. İlkkan bokst de bal weg.

71e minuut.
Zaferoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:10

74e minuut.
Yerli kopt de bal weg. Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz passt de bal zonder na te denken. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bursa de bal. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:11

79e minuut.
Yerli is nu in balbezit. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap. İlkkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bursa geeft een hoge lob. Inworp. Bulutsuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikal rent richting de bal. Pikal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Demirbüker met een sublieme pass. Klungelig pakt Bosuyt de bal. Bosuyt passt de bal met de wreef. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:12

87e minuut.
Susuz met een sublieme pass. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici passt de bal zonder na te denken. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:13

89e minuut.
Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Daar is Ada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel. İlkkan bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Zaferoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel. İlkkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ekmekçiler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bedirhan Fc 86%, TuzlaUnited 14%.
Bedirhan Fc - TuzlaUnited 0:14