Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited Crijevo FK
yenilik Tactiek 5-3-2 yeni
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 17.7
formidable Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Cabestany bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabestany geeft de bal voor. Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pikal met een sublieme pass. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz passt de bal zonder na te denken. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bosuyt probeert de bal met de borst te controleren. Hoşgör tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosuyt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atmodjo met een snel genomen vrije trap. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli schiet op doel. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Demirbüker speelt de bal door. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz geeft de bal voor. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 1:0

11e minuut.
Demirbüker speelt de bal door. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt passt de bal zonder na te denken. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo speelt de bal door. Klungelig pakt Bosuyt de bal. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 2:0

14e minuut.
Demirbüker met een sublieme pass. Yurdakul rent richting de bal. Pikal onderschept slim de pass. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo geeft de bal voor. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 3:0

19e minuut.
Kurtar geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pikal met de inworp. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 4:0

21e minuut.
Demirbüker met de inworp. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt geeft een lange en hoge pass. Yerli rent richting de bal. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bulutsuz neemt de hoekschop. Demirbüker kopt de bal weg. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 5:0

23e minuut.
Atmodjo passt de bal zonder na te denken. Demirbüker rent richting de bal. Atmodjo speelt de bal door. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz met een sublieme pass. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Öykü de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bulutsuz neemt de hoekschop. Daar is Bosuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Pikal speelt de bal door. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt met een sublieme pass. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 6:0

29e minuut.
Bulutsuz probeert de bal met de borst te controleren. Pikal is nu in balbezit. Pikal geeft een lange en hoge pass. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 7:0

33e minuut.
Daar is Gadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikal is nu in balbezit. Pikal passt de bal in één keer door. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt schiet op doel. Zümrüt bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 8:0

34e minuut.
Kurtar geeft een hoge lob. Inworp. Bulutsuz met een snelle inworp. Pikal rent richting de bal. Pikal met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Atmodjo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Yerli probeert de bal aan de voet te houden. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Demirbüker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel. Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 9:0

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirbüker zal de hoekschop nemen. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli draait met de bal, schiet en ... Zümrüt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 10:0

44e minuut.
Pikal onderschept slim de pass. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikal met een sublieme pass. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 10%, Crijevo FK 90%.
TuzlaUnited - Crijevo FK 10:0

46e minuut.
Yurdakul bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo met een sublieme pass. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Zümrüt met een harde bal richting middenveld. Atmodjo kopt de bal weg. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 11:0

50e minuut.
Atmodjo passt de bal met de wreef. Öykü bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pikal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Demirbüker de bal. Demirbüker geeft een hoge lob. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lokaj speelt de bal door. Pikal rent richting de bal. Pikal geeft de bal voor. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 12:0

58e minuut.
Yerli passt de bal zonder na te denken. Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bosuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Atmodjo kopt de bal weg. Klungelig pakt Hoşgör de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 13:0

62e minuut.
Pikal speelt de bal door. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt rent richting de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Gadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikal geeft een hoge lob. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pikal geeft een lange en hoge pass. Demirbüker kopt de bal weg. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gadomski rent richting de bal. Bulutsuz onderschept slim de pass. Bulutsuz passt de bal in één keer door. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bosuyt rent richting de bal. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel. Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hoşgör geeft een hoge lob. Inworp. Demirbüker met de inworp. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pikal de bal. Pikal geeft een hoge lob. Yerli rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirbüker zal de hoekschop nemen. Yerli springt en kopt de bal. Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 14:0

80e minuut.
Atmodjo probeert naar een medespeler te passen. Yerli rent richting de bal. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 15:0

82e minuut.
Atmodjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo geeft een hoge lob. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 16:0

83e minuut.
Cabestany geeft een hoge lob. Öykü met een sublieme pass. Gadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli onderschept slim de pass. Yerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bosuyt is nu in balbezit. Atmodjo speelt de bal door. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Zümrüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 17:0

87e minuut.
Lokaj passt de bal in één keer door. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz passt de bal zonder na te denken. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli draait met de bal, schiet en ... Zümrüt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 18:0

89e minuut.
Yerli rent richting de bal. Öykü onderschept slim de pass. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zümrüt trapt de bal weg van het doel. Daar is Bulutsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker schiet op doel. Zümrüt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Crijevo FK 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 12%, Crijevo FK 88%.
TuzlaUnited - Crijevo FK 19:0