Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selamün aleyküm Tavan sk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Muşluoğlu geeft de bal voor. Inworp. Aşık met een snelle inworp. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler speelt de bal door. Bandırmalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahta geeft de bal voor. Peynircioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Güzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peynircioğlu is nu in balbezit. Peynircioğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Fırıncı is nu in balbezit. Fırıncı geeft de bal voor. Asiltürk rent richting de bal. Asiltürk geeft een hoge lob. Fırıncı krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Selamün aleyküm - Tavan sk 1:0

37e minuut.
Birsel rent richting de bal. Batıkan is nu in balbezit. Batıkan speelt de bal door. Peynircioğlu is nu in balbezit. Peynircioğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selamün aleyküm 74%, Tavan sk 26%.
Selamün aleyküm - Tavan sk 1:0

49e minuut.
Keseciler geeft een hoge lob. Inworp. Aşık met een snelle inworp. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Aşık passt de bal zonder na te denken. Batıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Batıkan probeert naar een medespeler te passen. Peynircioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peynircioğlu schiet op doel. Güzel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Arkadaş probeert naar een medespeler te passen. Zambak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambak passt de bal zonder na te denken. Altınat bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fırıncı kan de bal niet met de borst controleren. Gül is nu in balbezit. Gül passt de bal in één keer door. Fırıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fırıncı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selamün aleyküm 51%, Tavan sk 49%.
Selamün aleyküm - Tavan sk 1:0