Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alamut Haremeyn FC Shokaner
451 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten matig
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Taşkın geeft de bal voor. Inworp. Çalışkaner met de inworp. Ülke rent richting de bal. Ülke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Çakır probeert naar een medespeler te passen. Alptek is nu in balbezit. Alptek passt de bal in één keer door. Karaçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçaylı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uğur onderschept slim de pass. Mersin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersin passt de bal zonder na te denken. Uğur rent richting de bal. Uğur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Alptek probeert de bal aan de voet te houden. Yollu rent richting de bal. Çakır begaat een overtreding. Yollu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yollu kan niet meer verder spelen. Dörtler komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğur draait met de bal, schiet en ... Ezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ülke rent richting de bal. Ülke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alamut Haremeyn FC 56%, Shokaner 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alamut Haremeyn FC - Shokaner 0:0

58e minuut.
Ülke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezoğlu begaat een overtreding. Ülke is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferşah wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Üstündağ de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sonbahar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sonbahar passt de bal in één keer door. Mersin rent richting de bal. Mersin speelt de bal door. Uğur rent richting de bal. Uğur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mersin passt de bal met de wreef. Uğur is nu in balbezit. Ezoğlu is nu in balbezit. Uğur onderschept slim de pass. Uğur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Badem trapt de bal weg van het doel. Karaçaylı kopt de bal weg. Çakır is nu in balbezit. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alamut Haremeyn FC - Shokaner 1:0

73e minuut.
Mersin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Uğur de bal. Alptek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptek draait met de bal, schiet en ... Bıçakçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alamut Haremeyn FC - Shokaner 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alamut Haremeyn FC 56%, Shokaner 44%.
Alamut Haremeyn FC - Shokaner 2:0