Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mysterious fk TuzlaUnited
Normal Tactiek yenilik
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 50
weak Schieten excellent
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Türük met een sublieme pass. Cüreklibatur heeft problemen om de bal te vangen. Türük bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Atmodjo passt de bal in één keer door. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt passt de bal in één keer door. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:1

9e minuut.
Atmodjo kopt de bal weg. Bosuyt rent richting de bal. Erzincanlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:2

11e minuut.
Koyuncu is nu in balbezit. Koyuncu geeft de bal voor. Cabestany kopt de bal weg. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stoszek geeft de bal voor. Daar is Bosuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candar rent richting de bal. Bosuyt onderschept slim de pass. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Oğuz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:3

16e minuut.
Oğuz probeert naar een medespeler te passen. Bosuyt heeft problemen om de bal te vangen. Bosuyt passt de bal in één keer door. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Oğuz trapt de bal weg. Pikal kopt de bal weg. Klungelig pakt Bekmezci de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:4

19e minuut.
Daar is Candar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikal is nu in balbezit. Pikal passt de bal met de wreef. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt is nu in balbezit. Erzincanlılar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erzincanlılar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Atmodjo passt de bal zonder na te denken. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal in één keer door. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:5

27e minuut.
Koyuncu heeft problemen om de bal te vangen. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Oğuz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:6

28e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker met een sublieme pass. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Koyuncu probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirbüker zal de hoekschop nemen. Daar is Bulutsuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulutsuz passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:7

31e minuut.
Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yerli de bal. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Erzincanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bosuyt zijn tegenspeler op de grond. Bosuyt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

35e minuut.
Demirbüker rent richting de bal. Koyuncu onderschept slim de pass. Koyuncu passt de bal in één keer door. Atmodjo rent richting de bal. Atmodjo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bulutsuz speelt de bal door. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Erzincanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli verovert de bal door een tackle van achteren. Yerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bulutsuz speelt de bal door. Pikal geeft een lange en hoge pass. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Beldibi onderschept slim de pass. Pikal rent richting de bal. Pikal passt de bal zonder na te denken. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysterious fk 89%, TuzlaUnited 11%.
mysterious fk - TuzlaUnited 0:7

48e minuut.
Harvey is nu in balbezit. Harvey passt de bal zonder na te denken. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:8

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oğuz trapt de bal weg van het doel. Pikal geeft de bal voor. Yerli is nu in balbezit. Koyuncu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pikal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bekmezci de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ... Oğuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:9

56e minuut.
Erzincanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo probeert naar een medespeler te passen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:10

58e minuut.
Lokaj rent richting de bal. Lokaj geeft de bal voor. Demirbüker kopt de bal weg. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Erzincanlılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo onderschept slim de pass. Atmodjo passt de bal met de wreef. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:11

61e minuut.
Lokaj probeert naar een medespeler te passen. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Pikal geeft een lange en hoge pass. Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Silahtaroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demirbüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirbüker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Arpacı komt het veld opgelopen. Oğuz trapt de bal weg. Pikal kopt de bal weg. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:12

69e minuut.
Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Silahtaroğlu de bal onder controle te krijgen. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:13

72e minuut.
Beldibi rent richting de bal. Beldibi speelt de bal door. Lokaj speelt de bal door. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:14

75e minuut.
Beldibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:15

76e minuut.
Candar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikal met een sublieme pass. Demirbüker met een sublieme pass. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:16

79e minuut.
Pikal passt de bal in één keer door. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Koyuncu speelt de bal door. Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo geeft de bal voor. Oğuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulutsuz met een snelle inworp. Pikal geeft een lange en hoge pass. Yerli maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pikal onderschept slim de pass. Atmodjo is nu in balbezit. Atmodjo passt de bal in één keer door. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Candar rent richting de bal. Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulutsuz passt de bal met de wreef. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Beldibi probeert de bal met de borst te controleren. Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz passt de bal in één keer door. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mysterious fk - TuzlaUnited 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mysterious fk 89%, TuzlaUnited 11%.
mysterious fk - TuzlaUnited 0:17