Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crijevo FK Alamut Haremeyn FC
5-3-2 yeni Tactiek 451
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Doeltrap. Badem trapt de bal weg. Kordemir kopt de bal weg. Türkinan rent richting de bal. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. Badem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Alamut Haremeyn FC 1:0

12e minuut.
Kordemir is nu in balbezit. Kordemir passt de bal in één keer door. Taşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzara verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Aytemiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gadomski komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Klungelig pakt Karaçaylı de bal. Karaçaylı probeert naar een medespeler te passen. Ölmezer is nu in balbezit. Alptek onderschept slim de pass. Alptek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Altınkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaçaylı onderschept slim de pass. Hoşgör tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoşgör krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan passt de bal zonder na te denken. Mazzara is nu in balbezit. Mazzara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crijevo FK - Alamut Haremeyn FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 45%, Alamut Haremeyn FC 55%.
Crijevo FK - Alamut Haremeyn FC 2:0

53e minuut.
Tatlıparmak met de inworp. Karaçaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kordemir zijn tegenspeler op de grond. Kordemir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crijevo FK 40%, Alamut Haremeyn FC 60%.
Crijevo FK - Alamut Haremeyn FC 2:0