Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corluspori Bedirhan Fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
İsabeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Kastamonu is nu in balbezit. Kastamonu geeft een hoge lob. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Çamdeviren de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biçici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Bedirhan Fc 0:1

22e minuut.
Ada is nu in balbezit. Değirmendere bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendere speelt de bal door. Sazalan rent richting de bal. Sazalan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Güneşoğlu passt de bal met de wreef. Susuz probeert de bal aan de voet te houden. Biçici rent richting de bal. Biçici schiet op doel. Aslantaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Bedirhan Fc 0:2

30e minuut.
Susuz is nu in balbezit. Susuz passt de bal in één keer door. Ekmekçiler is nu in balbezit. Kastamonu geeft een hoge lob. Biçici maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kastamonu met een sublieme pass. Zaferoğlu is nu in balbezit. Zaferoğlu met een sublieme pass. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bekmezci met een sublieme pass. Sazalan rent richting de bal. Zaferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hepkon verovert de bal door een tackle van achteren. Hepkon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corluspori 48%, Bedirhan Fc 52%.
Corluspori - Bedirhan Fc 0:2

56e minuut.
Bursa heeft problemen om de bal te vangen. Değirmendere onderschept slim de pass. Değirmendere passt de bal met de wreef. Hepkon is nu in balbezit. Hepkon draait met de bal, schiet en ... İlkkan bokst de bal weg. Hepkon is nu in balbezit. Hepkon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
İsabeyli speelt de bal door. İskit is nu in balbezit. İskit probeert naar een medespeler te passen. Hepkon is nu in balbezit. Hepkon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Susuz heeft problemen om de bal te vangen. İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. İskit speelt de bal door. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ezgeç rent richting de bal. Ezgeç passt de bal met de wreef. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan haalt uit met een fantastische trap. Bursa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kastamonu passt de bal in één keer door. Susuz rent richting de bal. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici haalt uit met een fantastische trap. Aslantaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Bedirhan Fc 0:3

90e minuut.
Çağdaş kopt de bal weg. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. İsabeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici onderschept slim de pass. Biçici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corluspori - Bedirhan Fc 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corluspori 41%, Bedirhan Fc 59%.
Corluspori - Bedirhan Fc 0:4