Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartak Bornova Corluspori
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


12e minuut.
Karcı onderschept slim de pass. Karcı passt de bal zonder na te denken. Sazalan is nu in balbezit. Mersinli rent richting de bal. Mersinli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Toktamış met een sublieme pass. Acıpayamlı rent richting de bal. Acıpayamlı speelt de bal door. Turanlı is nu in balbezit. Turanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Yoğurtçu kopt de bal weg. Karcı heeft problemen om de bal te vangen. Turanlı rent richting de bal. Acıpayamlı is nu in balbezit. Acıpayamlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
İskit bereikt de bal nog maar net als eerste. İskit speelt de bal door. Sazalan is nu in balbezit. Sazalan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartak Bornova - Corluspori 0:1

26e minuut.
Karcı probeert naar een medespeler te passen. Mersinli is nu in balbezit. Mersinli passt de bal in één keer door. Sazalan is nu in balbezit. Sazalan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Erdenay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Acıpayamlı de bal onder controle te krijgen. Toktamış bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersinli verovert de bal door een tackle van achteren. Mersinli draait met de bal, schiet en ... Küloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Mersinli met een sublieme pass. Erdenay rent richting de bal. Erdenay passt de bal in één keer door. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Elbiz met een harde bal richting middenveld. İsabeyli kopt de bal weg. Toktamış probeert de bal met de borst te controleren. Mersinli rent richting de bal. Mersinli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Deveci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekmezci met een snelle inworp. Mersinli rent richting de bal. Mersinli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mersinli is nu in balbezit. Yoğurtçu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mersinli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. İsabeyli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Elbiz de bal. Mersinli rent richting de bal. Mersinli schiet op doel. Küloğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bornova 56%, Corluspori 44%.
Spartak Bornova - Corluspori 0:1

48e minuut.
İsabeyli geeft de bal voor. Turanlı is nu in balbezit. Çamdeviren is nu in balbezit. Turanlı onderschept slim de pass. Turanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
İskit rent richting de bal. İskit met een sublieme pass. Yoğurtçu rent richting de bal. Mersinli verovert de bal door een tackle van achteren. Mersinli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mersinli rent richting de bal. Mersinli met een sublieme pass. Elbiz is nu in balbezit. Sazalan verovert de bal door een tackle van achteren. Sazalan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Turanlı rent richting de bal. Acıpayamlı rent richting de bal. Turanlı is nu in balbezit. Acıpayamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıpayamlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Yoğurtçu rent richting de bal. Sivaslılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslılar geeft de bal voor. Turanlı is nu in balbezit. Turanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartak Bornova - Corluspori 1:1

81e minuut.
Daar is Güneşoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turanlı rent richting de bal. Karcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanlı is nu in balbezit. Turanlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aslantaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartak Bornova 38%, Corluspori 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spartak Bornova - Corluspori 1:1