Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shokaner TASEV FOOTBALL CLUB
433 Tactiek 333----444---333
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 27.7
average Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Kundys is nu in balbezit. Meižys is nu in balbezit. Meižys passt de bal in één keer door. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:1

3e minuut.
Uğur probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mersin de bal. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Bıçakçıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti speelt de bal door. Kundys rent richting de bal. Kundys draait met de bal, schiet en ... Bıçakçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:2

23e minuut.
Talvilahti is nu in balbezit. Yollu is nu in balbezit. Talvilahti verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys is nu in balbezit. Kundys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Uzlak geeft de bal voor. Ferşah met een sublieme pass. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meižys is nu in balbezit. Meižys geeft een hoge lob. Bıçakçıoğlu bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Rääbis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rääbis passt de bal zonder na te denken. Rufer met een sublieme pass. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yollu heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ferşah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kundys is nu in balbezit. Kundys passt de bal in één keer door. Meižys rent richting de bal. Meižys geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Car passt de bal zonder na te denken. Kundys rent richting de bal. Kundys speelt de bal door. Meižys heeft problemen om de bal te vangen. Meižys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Yollu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:3

43e minuut.
Meižys rent richting de bal. Meižys geeft een lange en hoge pass. Çalışkaner met een sublieme pass. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner 68%, TASEV FOOTBALL CLUB 32%.
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:3

49e minuut.
Klungelig pakt Kundys de bal. Yollu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys begaat een overtreding. Kundys krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rääbis probeert naar een medespeler te passen. Meižys rent richting de bal. Meižys schiet op doel. Kundys rent richting de bal. Kundys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rufer is nu in balbezit. Rufer passt de bal met de wreef. Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meižys bereikt de bal nog maar net als eerste. Meižys passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Uzlak geeft een lange en hoge pass. Rääbis rent richting de bal. Rääbis geeft een hoge lob. Talvilahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Rääbis de bal onder controle te krijgen. Ferşah probeert naar een medespeler te passen. Rufer probeert naar een medespeler te passen. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:4

73e minuut.
Tekiralan rent richting de bal. Kundys verovert de bal door een tackle van achteren. Kundys met een sublieme pass. Meižys rent richting de bal. Meižys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Rufer de bal. Rufer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Talvilahti de bal. Talvilahti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:5

77e minuut.
Meižys is nu in balbezit. Meižys geeft een hoge lob. Rufer met een sublieme pass. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:6

85e minuut.
Inworp. Car zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rufer geeft een hoge lob. Kundys maakt een snoekduik en kopt de bal. Bıçakçıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 0:7

86e minuut.
Egüz probeert naar een medespeler te passen. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kundys begaat een overtreding. Kundys krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Tekiralan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tekiralan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uğur bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevović is nu in balbezit. Uğur is nu in balbezit. Uğur draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 1:7

88e minuut.
Meižys speelt de bal door. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 1:8

90e minuut.
Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Car passt de bal in één keer door. Talvilahti is nu in balbezit. Talvilahti schiet op doel. Bıçakçıoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shokaner 69%, TASEV FOOTBALL CLUB 31%.
Shokaner - TASEV FOOTBALL CLUB 1:9