Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babuşlar TuzlaUnited
Attack Tactiek yenilik
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten excellent
hopeless Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Pikal speelt de bal door. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt probeert naar een medespeler te passen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Stoszek geeft de bal voor. Yerli heeft problemen om de bal te vangen. Yerli kopt de bal weg. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Susar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:1

10e minuut.
Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt passt de bal met de wreef. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Orak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... Susar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:2

11e minuut.
Pikal is nu in balbezit. Pikal passt de bal zonder na te denken. Daar is Orak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Susar trapt de bal weg van het doel. Karadeniz kopt de bal weg. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Susar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:3

13e minuut.
Tataroğlu rent richting de bal. Arpacı verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacı passt de bal zonder na te denken. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Karşıyaka heeft problemen om de bal te vangen. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt met een sublieme pass. Yerli kan de bal niet met de borst controleren. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:4

16e minuut.
Daar is Bosuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt passt de bal zonder na te denken. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... Susar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:5

19e minuut.
Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal in één keer door. Bosuyt rent richting de bal. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pikal rent richting de bal. Pikal geeft een lange en hoge pass. Yerli rent richting de bal. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Susar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:6

21e minuut.
Arpacı met een sublieme pass. Pikal speelt de bal door. Tataroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı verovert de bal door een tackle van achteren. Arpacı geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Demirbüker probeert naar een medespeler te passen. Bosuyt heeft problemen om de bal te vangen. Bosuyt passt de bal met de wreef. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... Susar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:7

25e minuut.
Karadeniz kopt de bal weg. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Susar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:8

29e minuut.
Pikal met de inworp. Daar is Arpacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacı geeft de bal voor. Orak rent richting de bal. Yerli onderschept slim de pass. Susar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Cabestany geeft een lange en hoge pass. Orak kopt de bal weg. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt schiet op doel. Susar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:9

34e minuut.
Tataroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tataroğlu geeft een lange en hoge pass. Demirbüker heeft problemen om de bal te vangen. Demirbüker geeft de bal voor. Yerli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Arpacı passt de bal met de wreef. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt met een sublieme pass. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:10

36e minuut.
Arpacı onderschept slim de pass. Pikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpacı geeft de bal voor. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Susar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:11

39e minuut.
Demirbüker geeft een lange en hoge pass. Bosuyt rent richting de bal. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:12

41e minuut.
Arpacı heeft problemen om de bal te vangen. Arpacı geeft een lange en hoge pass. Karadeniz kopt de bal weg. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Yerli rent richting de bal. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosuyt is nu in balbezit. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:13

45e minuut.
Daar is Bosuyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... Susar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babuşlar 87%, TuzlaUnited 13%.
Babuşlar - TuzlaUnited 0:14

47e minuut.
Bosuyt is nu in balbezit. Yerli rent richting de bal. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Susar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:15

49e minuut.
Karadeniz geeft een hoge lob. Tataroğlu speelt de bal door. Inworp. Arpacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pikal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yerli is nu in balbezit. Yerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:16

50e minuut.
Klungelig pakt Parlatan de bal. Yerli onderschept slim de pass. Bosuyt is nu in balbezit. Yerli rent richting de bal. Yerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Doeltrap. Tataroğlu trapt de bal weg van het doel. Pikal kopt de bal weg. Daar is Ayoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karadeniz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lokaj geeft de bal voor. Yerli is nu in balbezit. Orak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yerli raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikal komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:17

56e minuut.
Karadeniz speelt de bal door. Demirbüker is nu in balbezit. Demirbüker passt de bal met de wreef. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... Susar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:18

60e minuut.
Karadeniz is nu in balbezit. Karadeniz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karşıyaka de bal. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:19

63e minuut.
Orak neemt vlug de vrije trap. Cabestany kopt de bal weg. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker draait met de bal, schiet en ... Susar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Lokaj onderschept slim de pass. Lokaj speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pikal de bal onder controle te krijgen. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Susar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:20

65e minuut.
Bulutsuz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Parlatan is nu in balbezit. Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulutsuz passt de bal in één keer door. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Susar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Demirbüker de bal. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Susar probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Arpacı speelt de bal door. Daar is Lokaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokaj geeft de bal voor. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Demirbüker passt de bal zonder na te denken. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:21

73e minuut.
Karşıyaka met een sublieme pass. Ayoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yerli rent richting de bal. Yerli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:22

74e minuut.
Yerli passt de bal in één keer door. Arpacı probeert naar een medespeler te passen. Karşıyaka rent richting de bal. Bosuyt is nu in balbezit. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Karakoç komt het veld opgelopen. Pekdemir komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Harvey geeft een hoge lob. Tataroğlu kopt de bal weg. Karşıyaka probeert de bal aan de voet te houden. Arpacı is nu in balbezit. Arpacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Karşıyaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpacı rent richting de bal. Arpacı met een sublieme pass. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir geeft een lange en hoge pass. Orak heeft problemen om de bal te vangen. Yerli is nu in balbezit. Yerli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Pekdemir onderschept slim de pass. Pekdemir passt de bal in één keer door. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Susar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babuşlar - TuzlaUnited 0:23

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mart komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Harvey rent richting de bal. Harvey geeft een lange en hoge pass. Tataroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mart rent richting de bal. Mart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babuşlar 84%, TuzlaUnited 16%.
Babuşlar - TuzlaUnited 0:23