Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DENİZGÜCÜ yunus GÜCÜ
424 Tactiek yunusgücü
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 30.7
good Schieten weak
adequate Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Bilgin heeft problemen om de bal te vangen. Bilgin passt de bal met de wreef. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 1:0

4e minuut.
Inworp. Güvez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manav probeert naar een medespeler te passen. Tantan is nu in balbezit. Tantan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Căpraru de bal. Căpraru schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawinek met de inworp. Özenek is nu in balbezit. Căpraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căpraru haalt uit met een fantastische trap. Çanakkalelioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linetty met de inworp. Căpraru rent richting de bal. Căpraru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Okusun de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Linetty zal de hoekschop nemen. Daar is Orłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Çanakkalelioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 3:0

20e minuut.
Celmer probeert naar een medespeler te passen. Abazev is nu in balbezit. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru haalt uit met een fantastische trap. Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 4:0

32e minuut.
Linetty passt de bal in één keer door. Daar is Okusun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazev rent richting de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ... Çanakkalelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gawinek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Sobota de bal onder controle te krijgen. Sobota geeft de bal voor. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Linetty passt de bal met de wreef. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev draait met de bal, schiet en ... Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 5:0

42e minuut.
Özenek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawinek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căpraru rent richting de bal. Căpraru geeft een hoge lob. Çanakkalelioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DENİZGÜCÜ 46%, yunus GÜCÜ 54%.
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 6:0

46e minuut.
Tantan passt de bal in één keer door. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek speelt de bal door. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Abasoy probeert naar een medespeler te passen. Güvez bereikt de bal nog maar net als eerste. Güvez passt de bal zonder na te denken. Tantan rent richting de bal. Tantan haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Okusun met een snelle inworp. Căpraru rent richting de bal. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Căpraru rent richting de bal. Căpraru passt de bal zonder na te denken. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Çanakkalelioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 7:0

66e minuut.
Astorga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özdoğan de bal. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schiet op doel. Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Celmer probeert naar een medespeler te passen. Linetty rent richting de bal. Căpraru is nu in balbezit. Căpraru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawinek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Abazev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abazev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 8:0

71e minuut.
Sobota is nu in balbezit. Sobota geeft de bal voor. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev schiet op doel. Çanakkalelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Čelar geeft een hoge lob. Inworp. Okusun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 8:1

80e minuut.
Gawinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Güvez onderschept slim de pass. Güvez probeert naar een medespeler te passen. Tantan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tantan geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Çimen rent richting de bal. Căpraru rent richting de bal. Abazev rent richting de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ... Çanakkalelioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 9:1

90e minuut.
Çimen rent richting de bal. Abazev onderschept slim de pass. Abazev passt de bal met de wreef. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DENİZGÜCÜ 52%, yunus GÜCÜ 48%.
DENİZGÜCÜ - yunus GÜCÜ 10:1