Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mavis FK Göbekgücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Daar is Hakkarili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çavuş rent richting de bal. Karslı speelt de bal door. Doğan rent richting de bal. Doğan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Kolaycı is nu in balbezit. Kolaycı geeft een hoge lob. Kutlay kopt de bal weg. Ferşah is nu in balbezit. Ferşah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ergili rent richting de bal. Doğan verovert de bal door een tackle van achteren. Doğan met een sublieme pass. Ulaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Karslı passt de bal in één keer door. Yüreklitürk is nu in balbezit. Kocabıyık maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kocabıyık naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Yüreklitürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Karslı met een snel genomen vrije trap. Ulaşan heeft problemen om de bal te vangen. Doğan rent richting de bal. Doğan schiet op doel. Peçenek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Marangoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marangoz met een sublieme pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüş verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüş met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Ulaşan rent richting de bal. Doğan is nu in balbezit. Ulaşan rent richting de bal. Ulaşan haalt uit met een fantastische trap. Tepebağlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavis FK 45%, Göbekgücü 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mavis FK - Göbekgücü 0:0

55e minuut.
Ergili geeft een lange en hoge pass. Afyonkarahisar kopt de bal weg. Şam heeft problemen om de bal te vangen. Ferşah onderschept slim de pass. Ferşah draait met de bal, schiet en ... Doğan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Göbekgücü 0:1

60e minuut.
Kutlay geeft een hoge lob. Ferşah kopt de bal weg. Çakı heeft problemen om de bal te vangen. Hakkarili is nu in balbezit. Hakkarili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doğan rent richting de bal. Marangoz onderschept slim de pass. Marangoz probeert naar een medespeler te passen. Ferşah is nu in balbezit. Ferşah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Eltek de bal onder controle te krijgen. Ferşah is nu in balbezit. Şam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferşah verovert de bal door een tackle van achteren. Ferşah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Karslı met een sublieme pass. Ergili bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergili speelt de bal door. Ulaşan rent richting de bal. Ulaşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mavis FK - Göbekgücü 1:1

83e minuut.
Kutlay geeft een lange en hoge pass. Ferşah rent richting de bal. Şam rent richting de bal. Ferşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferşah haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mavis FK - Göbekgücü 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mavis FK 44%, Göbekgücü 56%.
Mavis FK - Göbekgücü 1:2