Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Electabuzz Team Sheffield FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sepetçioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekmezci onderschept slim de pass. Bekmezci geeft de bal voor. Çelikhan is nu in balbezit. Çelikhan passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Keçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu verovert de bal door een tackle van achteren. Işınsu met een sublieme pass. Ekim rent richting de bal. Ekim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Sarıbaş de bal onder controle te krijgen. Işınsu rent richting de bal. Işınsu speelt de bal door. Ekim rent richting de bal. Ekim schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Çelikhan is nu in balbezit. Çelikhan geeft een lange en hoge pass. Daar is Havutçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırıkkaleliler rent richting de bal. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu passt de bal zonder na te denken. Bekmezci is nu in balbezit. Ekim verovert de bal door een tackle van achteren. Ekim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Electabuzz Team - Sheffield FC 0:1

27e minuut.
Kırıkkaleliler is nu in balbezit. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap. Havutçu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çelikhan zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Doeltrap. Pekcesur met een harde bal richting middenveld. Şenocak kopt de bal weg. Çelikhan is nu in balbezit. Çelikhan passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tuğracıbaşı probeert naar een medespeler te passen. Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu passt de bal met de wreef. Ekim is nu in balbezit. Ekim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Özakman passt de bal in één keer door. Harran geeft een lange en hoge pass. Türkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kırıkkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electabuzz Team 58%, Sheffield FC 42%.
Electabuzz Team - Sheffield FC 0:1

51e minuut.
Çelikhan verovert de bal door een tackle van achteren. Çelikhan passt de bal in één keer door. Kırıkkaleliler is nu in balbezit. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Electabuzz Team - Sheffield FC 1:1

57e minuut.
Keçeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Tuğracıbaşı met een sublieme pass. Ekim is nu in balbezit. Ekim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekmezci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Işınsu. Işınsu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Çelikhan probeert naar een medespeler te passen. Hortacli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Karaali. Karaali krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Türkan geeft een hoge lob. Inworp. Özakman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaali bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Electabuzz Team - Sheffield FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Electabuzz Team 50%, Sheffield FC 50%.
Electabuzz Team - Sheffield FC 2:1