Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esentepespor Kavuk Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü met een sublieme pass. Sürek probeert naar een medespeler te passen. Dere is nu in balbezit. Dere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - Kavuk Fc 1:0

6e minuut.
Çeşmeönü passt de bal met de wreef. Yediveren rent richting de bal. Dere onderschept slim de pass. Dere haalt uit met een fantastische trap. Hakkarilioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - Kavuk Fc 2:0

21e minuut.
Kurter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ufkabakan is nu in balbezit. Çeşmeönü rent richting de bal. Yardımeli verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımeli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - Kavuk Fc 2:1

38e minuut.
Ispartalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalıoğlu met een sublieme pass. Sürek speelt de bal door. Daar is Dere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dere haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esentepespor 47%, Kavuk Fc 53%.
Esentepespor - Kavuk Fc 2:1

49e minuut.
Susar is nu in balbezit. Susar geeft een hoge lob. Çankırılı kopt de bal weg. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esentepespor - Kavuk Fc 2:2

52e minuut.
Diyadin passt de bal met de wreef. Hacıekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oğuz zijn tegenspeler op de grond. Oğuz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hacıekrem geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oğuz met een snelle inworp. Ufkabakan rent richting de bal. Ufkabakan schiet op doel. Kaşınmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Çankırılı geeft de bal voor. Çeşmeönü is nu in balbezit. Ulusan begaat een overtreding. Çeşmeönü moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Çeşmeönü kan niet meer verder spelen. Ok komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Şaş geeft de bal voor. Kurter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - Kavuk Fc 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esentepespor 56%, Kavuk Fc 44%.
Esentepespor - Kavuk Fc 2:3