Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HANTÜRKGÜCÜ yunus GÜCÜ
Attack Tactiek yunusgücü
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten poor
average Passen good
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Munitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karamurad is nu in balbezit. Munitis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Munitis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tepe geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munitis met een snelle inworp. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bullrich passt de bal met de wreef. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă passt de bal in één keer door. Bullrich heeft problemen om de bal te vangen. Bullrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zwickl trapt de bal weg van het doel. Bâtă kopt de bal weg. Bullrich rent richting de bal. Bullrich schiet op doel. Çanakkalelioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Manav geeft de bal voor. Sauter kan de bal niet met de borst controleren. Karamurad is nu in balbezit. Karamurad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HANTÜRKGÜCÜ - yunus GÜCÜ 0:1

39e minuut.
Abasoy passt de bal in één keer door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă passt de bal zonder na te denken. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANTÜRKGÜCÜ 66%, yunus GÜCÜ 34%.
HANTÜRKGÜCÜ - yunus GÜCÜ 0:1

51e minuut.
Durmadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Güvez de bal. Güvez passt de bal in één keer door. Karamurad bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamurad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Bursch passt de bal zonder na te denken. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich passt de bal zonder na te denken. Aizpurúa rent richting de bal. Aizpurúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Munitis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tepe de bal onder controle te krijgen. Koczka rent richting de bal. Koczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HANTÜRKGÜCÜ - yunus GÜCÜ 1:1

65e minuut.
Karamurad is nu in balbezit. Manav rent richting de bal. Manav passt de bal in één keer door. Tantan rent richting de bal. Tantan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Güvez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Divine is nu in balbezit. Manav schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Manav moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Manav schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Divine rent richting de bal. Abasoy verovert de bal door een tackle van achteren. Abasoy passt de bal met de wreef. Güvez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Badea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Durmadan geeft een hoge lob. Inworp. Veeber met de inworp. Aizpurúa is nu in balbezit. Aizpurúa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Divine speelt de bal door. Veeber rent richting de bal. Veeber met een sublieme pass. Aizpurúa is nu in balbezit. Aizpurúa haalt uit met een fantastische trap. Çanakkalelioğlu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HANTÜRKGÜCÜ - yunus GÜCÜ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HANTÜRKGÜCÜ 60%, yunus GÜCÜ 40%.
HANTÜRKGÜCÜ - yunus GÜCÜ 2:1