Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheffield FC zys35
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 21.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Güleryüz heeft problemen om de bal te vangen. Sarıbaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güleryüz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zanoğlu met een snel genomen vrije trap. Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Kırmızıbeyaz schiet op doel. Elazığlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Güleryüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıbaş rent richting de bal. Sarıbaş passt de bal met de wreef. Ekim rent richting de bal. Ekim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Uluerdem speelt de bal door. Inworp. Gündüzer met een snelle inworp. Daar is Sepetçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sepetçioğlu geeft een hoge lob. Ürküm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Havutçu geeft de bal voor. Canseven heeft problemen om de bal te vangen. Işınsu is nu in balbezit. Işınsu schiet op doel. Ürküm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield FC - zys35 1:0

28e minuut.
Işınsu is nu in balbezit. Işınsu passt de bal in één keer door. Ekim is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karaibrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sepetçioğlu is nu in balbezit. Sepetçioğlu geeft de bal voor. Daar is Canseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tuğracıbaşı probeert naar een medespeler te passen. Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim rent richting de bal. Ekim schiet op doel. Ürküm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield FC 51%, zys35 49%.
Sheffield FC - zys35 1:0

50e minuut.
Tuğracıbaşı passt de bal met de wreef. Işınsu rent richting de bal. Işınsu probeert naar een medespeler te passen. Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
İnönü kopt de bal weg. Klungelig pakt Karaibrahimoğlu de bal. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu is nu in balbezit. Işınsu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gündüzer is nu in balbezit. Gündüzer geeft een lange en hoge pass. Şenses kopt de bal weg. Klungelig pakt Işınsu de bal. Işınsu haalt uit met een fantastische trap. Ürküm bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield FC - zys35 2:0

72e minuut.
Tuğracıbaşı onderschept slim de pass. Kırmızıbeyaz onderschept slim de pass. Havutçu rent richting de bal. Kırmızıbeyaz onderschept slim de pass. Kırmızıbeyaz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield FC - zys35 2:1

75e minuut.
Sarıbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıbaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Sepetçioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield FC - zys35 3:1

86e minuut.
Uluerdem is nu in balbezit. Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem begaat een overtreding. Uluerdem krijgt een gele kaart. Işınsu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tuğracıbaşı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sepetçioğlu rent richting de bal. Sepetçioğlu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Ürküm werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Ekim is nu in balbezit. Ekim schiet op doel. Ürküm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheffield FC - zys35 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheffield FC 39%, zys35 61%.
Sheffield FC - zys35 4:1