Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Cycle Esentepespor
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Sürek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akyol is nu in balbezit. Sürek verovert de bal door een tackle van achteren. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New Cycle - Esentepespor 0:1

13e minuut.
Akyol rent richting de bal. Hacıekrem verovert de bal door een tackle van achteren. Sürek probeert naar een medespeler te passen. Susar bereikt de bal nog maar net als eerste. Susar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Karafatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Sürek rent richting de bal. Sürek met een sublieme pass. Dere bereikt de bal nog maar net als eerste. Dere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Urtekin trapt de bal weg van het doel. Hacıekrem kopt de bal weg. Sürek is nu in balbezit. Sürek schiet op doel. Urtekin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Cycle - Esentepespor 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Cycle 69%, Esentepespor 31%.
New Cycle - Esentepespor 0:2

59e minuut.
Hacıekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Dink onderschept slim de pass. Hacıekrem bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıekrem speelt de bal door. Tekerci speelt de bal door. Kaşınmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sumbas geeft de bal voor. Klungelig pakt Dink de bal. Susar met een sublieme pass. Dere rent richting de bal. Dere haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kulbilge rent richting de bal. Dere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulbilge. Dere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hacıekrem met een snel genomen vrije trap. Urtekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Cycle 37%, Esentepespor 63%.
New Cycle - Esentepespor 0:2