Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DENİZGÜCÜ HANTÜRKGÜCÜ
424 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 37.3
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Celmer passt de bal in één keer door. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru onderschept slim de pass. Căpraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Koczka rent richting de bal. Bullrich speelt de bal door. Aizpurúa rent richting de bal. Aizpurúa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 0:1

12e minuut.
Celmer rent richting de bal. Celmer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Abazev de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 1:1

17e minuut.
Aizpurúa is nu in balbezit. Aizpurúa speelt de bal door. Bullrich is nu in balbezit. Koczka is nu in balbezit. Koczka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Badea is nu in balbezit. Linetty onderschept slim de pass. Linetty speelt de bal door. Abazev rent richting de bal. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Zwickl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sobota probeert naar een medespeler te passen. Gawinek is nu in balbezit. Gawinek met een sublieme pass. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Zwickl bokst de bal weg.

29e minuut.
Orłowski met een sublieme pass. Gawinek heeft problemen om de bal te vangen. Gawinek geeft de bal voor. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Zwickl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El-Fayoumy komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Inworp. Bursch met de inworp. Munitis speelt de bal door. Bullrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullrich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DENİZGÜCÜ 45%, HANTÜRKGÜCÜ 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 1:1

54e minuut.
Sauter verovert de bal door een tackle van achteren. Badea geeft een lange en hoge pass. Aizpurúa probeert naar een medespeler te passen. Bullrich rent richting de bal. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Divine kopt de bal weg. Koczka rent richting de bal. Koczka geeft een lange en hoge pass. Bâtă geeft een lange en hoge pass. Stohla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 1:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawinek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orłowski speelt de bal door. El-Fayoumy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Fayoumy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Munitis de bal. Munitis met een sublieme pass. Gawinek speelt de bal door. El-Fayoumy rent richting de bal. El-Fayoumy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Koczka rent richting de bal. Koczka geeft een hoge lob. Orłowski probeert de bal aan de voet te houden. Bullrich rent richting de bal. Bullrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orłowski speelt de bal door. Divine bereikt de bal nog maar net als eerste. Divine passt de bal in één keer door. Aizpurúa is nu in balbezit. Aizpurúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Bâtă passt de bal in één keer door. Bullrich is nu in balbezit. Bullrich schiet op doel. Stohla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DENİZGÜCÜ 59%, HANTÜRKGÜCÜ 41%.
DENİZGÜCÜ - HANTÜRKGÜCÜ 1:3