Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zys35 Electabuzz Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Şenocak is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu onderschept slim de pass. Karaibrahimoğlu passt de bal zonder na te denken. Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Kırmızıbeyaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Uluerdem geeft een hoge lob. Kunduracı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kırmızıbeyaz. Kırmızıbeyaz krijgt een gele kaart. Kunduracı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kunduracı met een snel genomen vrije trap. Kırıkkaleliler is nu in balbezit. Kırıkkaleliler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu is nu in balbezit. Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Karaibrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaibrahimoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Karaibrahimoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orhun komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Adıyamanlılar is nu in balbezit. Orhun is nu in balbezit. Orhun passt de bal zonder na te denken. Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Kırmızıbeyaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zys35 42%, Electabuzz Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zys35 - Electabuzz Team 0:0

60e minuut.
Keçeci is nu in balbezit. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeci is nu in balbezit. Orhun onderschept slim de pass. Orhun haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toplu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Adıyamanlılar passt de bal met de wreef. Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı rent richting de bal. Kırmızıbeyaz onderschept slim de pass. Kırmızıbeyaz haalt uit met een fantastische trap. Toplu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Eltek is nu in balbezit. Eltek geeft een lange en hoge pass. Daar is Kırmızıbeyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orhun bereikt de bal nog maar net als eerste. Orhun haalt uit met een fantastische trap. Toplu bokst de bal weg.

73e minuut.
Şenses geeft de bal voor. Şenocak kopt de bal weg. Kırıkkaleliler is nu in balbezit. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap. Ürküm werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zys35 - Electabuzz Team 0:1

76e minuut.
Doeltrap. Toplu met een harde bal richting middenveld. Karaali kopt de bal weg. Kırıkkaleliler rent richting de bal. Kırıkkaleliler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zys35 38%, Electabuzz Team 62%.
zys35 - Electabuzz Team 0:1