Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esentepespor GAZİ FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ok passt de bal met de wreef. Sürek is nu in balbezit. Sürek speelt de bal door. Daar is Dere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dere schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tekerci is nu in balbezit. Tekerci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Akabey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akabey haalt uit met een fantastische trap. Kaşınmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - GAZİ FK 0:1

25e minuut.
Sürek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerci onderschept slim de pass. Tekerci met een sublieme pass. Akabey rent richting de bal. Akabey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Akıncı is nu in balbezit. Tabakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Tabakçı geeft een lange en hoge pass. Dere is nu in balbezit. Dere draait met de bal, schiet en ... Büyükel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yurdal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esentepespor - GAZİ FK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esentepespor 49%, GAZİ FK 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esentepespor - GAZİ FK 1:1

48e minuut.
Bulak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurter de bal onder controle te krijgen. Akabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Akabey haalt uit met een fantastische trap. Kaşınmaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - GAZİ FK 1:2

49e minuut.
Tabakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Çulkay rent richting de bal. Çulkay passt de bal met de wreef. Akabey rent richting de bal. Akabey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Örter geeft de bal voor. Demirsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumbas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sumbas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
Demirsoy rent richting de bal. Hacıekrem rent richting de bal. Demirsoy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirsoy krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Akabey rent richting de bal. Kurter rent richting de bal. Akabey verovert de bal door een tackle van achteren. Akabey schiet op doel. Kaşınmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esentepespor - GAZİ FK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esentepespor 56%, GAZİ FK 44%.
Esentepespor - GAZİ FK 1:3