Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adiyoo New Cycle
Kmo Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Dokuzeylül passt de bal in één keer door. Balbuena speelt de bal door. Klungelig pakt Karpuzov de bal. Karpuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 1:0

3e minuut.
Dokuzeylül geeft een hoge lob. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 2:0

9e minuut.
Sayın geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dokuzeylül zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karafatma probeert de bal met de borst te controleren. Brianzoli rent richting de bal. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov heeft problemen om de bal te vangen. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brianzoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ateşalmaz de bal. Ateşalmaz probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Alemşah passt de bal in één keer door. Tekerci is nu in balbezit. Tekerci passt de bal met de wreef. Yunus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Balbuena speelt de bal door. Karpuzov is nu in balbezit. Sayın begaat een overtreding. Sayın krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Dokuzeylül is nu in balbezit. Dokuzeylül passt de bal zonder na te denken. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 3:0

25e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz is nu in balbezit. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 4:0

29e minuut.
Akyol rent richting de bal. Ateşalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ateşalmaz met een sublieme pass. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov schiet op doel. Urtekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Dokuzeylül passt de bal met de wreef. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Ateşalmaz met een sublieme pass. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Capote kopt de bal weg. Akyol heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalmaz speelt de bal door. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Karafatma bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena onderschept slim de pass. Balbuena passt de bal in één keer door. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adiyoo 24%, New Cycle 76%.
Adiyoo - New Cycle 4:0

49e minuut.
Kulbilge geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Capote zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ateşalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Ateşalmaz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sayın rent richting de bal. Sayın geeft een hoge lob. Ayoğlu kopt de bal weg. Karpuzov rent richting de bal. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brianzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena rent richting de bal. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ateşalmaz speelt de bal door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote passt de bal zonder na te denken. Karpuzov is nu in balbezit. Karpuzov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tekerci is nu in balbezit. Brianzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Brianzoli speelt de bal door. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpuzov haalt uit met een fantastische trap. Urtekin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu geeft een lange en hoge pass. Karpuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena is nu in balbezit. Balbuena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 5:0

75e minuut.
Inworp. Kilis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Solari is nu in balbezit. Solari met een sublieme pass. Ateşalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşalmaz passt de bal met de wreef. Dokuzeylül geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adiyoo - New Cycle 6:0

80e minuut.
Tekerci probeert naar een medespeler te passen. Yunus is nu in balbezit. Dokuzeylül speelt de bal door. Kilis is nu in balbezit. Kilis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Urtekin trapt de bal weg van het doel. Brianzoli kopt de bal weg. Balbuena met een sublieme pass. Kilis rent richting de bal. Kilis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adiyoo 18%, New Cycle 82%.
Adiyoo - New Cycle 6:0