Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gsigos 37Kastamonuspor
igos442ATT Tactiek karadas
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten average
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Ardahanlılar verovert de bal door een tackle van achteren. Ardahanlılar speelt de bal door. Tetes bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak onderschept slim de pass. Danielczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 1:0

6e minuut.
Barrachina met een harde bal richting middenveld. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Chlewiński de bal onder controle te krijgen. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Bilen onderschept slim de pass. Saskőy verovert de bal door een tackle van achteren. Saskőy geeft een lange en hoge pass. Bá Thành heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 2:0

18e minuut.
Saskőy rent richting de bal. Saskőy passt de bal in één keer door. Danielczak rent richting de bal. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ogrodnik met een sublieme pass. Chlewiński rent richting de bal. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 3:0

26e minuut.
Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielczak rent richting de bal. Yasir rent richting de bal. Potouridis onderschept slim de pass. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak rent richting de bal. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Damcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 4:0

29e minuut.
Bá Thành probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Potouridis rent richting de bal. Bá Thành rent richting de bal. Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis draait met de bal, schiet en ... Damcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Çölaşan de bal. Danielczak rent richting de bal. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Damcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 5:0

37e minuut.
Tur passt de bal zonder na te denken. Chlewiński is nu in balbezit. Bilen verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczak verovert de bal door een tackle van achteren. Danielczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bilen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garkusha met de inworp. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Saskőy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 6:0

39e minuut.
Danielczak onderschept slim de pass. Danielczak probeert naar een medespeler te passen. Saskőy rent richting de bal. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. Damcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Bá Thành de bal. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Potouridis haalt uit met een fantastische trap. Damcı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 35%, 37Kastamonuspor 65%.
Gsigos - 37Kastamonuspor 7:0

48e minuut.
Danielczak is nu in balbezit. Potouridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak rent richting de bal. Potouridis rent richting de bal. Potouridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Garkusha passt de bal zonder na te denken. Chlewiński is nu in balbezit. Danielczak is nu in balbezit. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel. Damcı bokst de bal weg.

56e minuut.
Çölaşan probeert naar een medespeler te passen. Copado is nu in balbezit. Copado passt de bal met de wreef. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir met een sublieme pass. Barrachina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bá Thành onderschept slim de pass. Bá Thành met een sublieme pass. Albright is nu in balbezit. Fatemi onderschept slim de pass. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Barrachina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Nurci geeft de bal voor. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur speelt de bal door. Potouridis is nu in balbezit. Potouridis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Potouridis verovert de bal door een tackle van achteren. Potouridis speelt de bal door. Bá Thành is nu in balbezit. Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danielczak rent richting de bal. Danielczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tur rent richting de bal. Tur geeft een lange en hoge pass. Potouridis krijgt zijn hoofd ertegen. Damcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 8:0

72e minuut.
Danielczak passt de bal in één keer door. Tur rent richting de bal. Tur passt de bal met de wreef. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ogrodnik met een sublieme pass. Tur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tur speelt de bal door. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 9:0

75e minuut.
Ataman geeft de bal voor. Klungelig pakt Bou de bal. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Barrachina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 9:1

82e minuut.
Nurci onderschept slim de pass. Nurci geeft een lange en hoge pass. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel. Damcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - 37Kastamonuspor 10:1

85e minuut.
Albright geeft de bal voor. Daar is Ataman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tur met een sublieme pass. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Damcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Klungelig pakt Danielczak de bal. Tetes rent richting de bal. Saskőy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saskőy krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Danielczak passt de bal zonder na te denken. Ogrodnik is nu in balbezit. Ogrodnik speelt de bal door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 40%, 37Kastamonuspor 60%.
Gsigos - 37Kastamonuspor 10:1