Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrAslan FK Bursa FK
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Adıyamanlılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlılar onderschept slim de pass. Yoğurtçu is nu in balbezit. Yoğurtçu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Balkaner met een snelle inworp. Çorum is nu in balbezit. Balkaner geeft een lange en hoge pass. Adıyamanlılar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - Bursa FK 0:1

15e minuut.
Kömürcü geeft een lange en hoge pass. Hacı speelt de bal door. Klungelig pakt Bulancak de bal. Kızılbaş is nu in balbezit. Kızılbaş draait met de bal, schiet en ... Viranşehir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Çorum verovert de bal door een tackle van achteren. Sepetçioğlu is nu in balbezit. Çorum verovert de bal door een tackle van achteren. Turunç is nu in balbezit. Turunç geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Havan is nu in balbezit. Çorum onderschept slim de pass. Kömürcü onderschept slim de pass. Havan bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrAslan FK 51%, Bursa FK 49%.
UltrAslan FK - Bursa FK 0:1

53e minuut.
Şanlıata is nu in balbezit. Tekirdağlı onderschept slim de pass. Tekirdağlı geeft de bal voor. Adıyamanlılar rent richting de bal. Adıyamanlılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - Bursa FK 0:2

57e minuut.
Viranşehir trapt de bal weg. Sepetçioğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Havan de bal onder controle te krijgen. Kızılbaş rent richting de bal. Kızılbaş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrAslan FK 29%, Bursa FK 71%.
UltrAslan FK - Bursa FK 0:2