Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gsigos FC Quartix
igos442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 22
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Türkdoğan geeft de bal voor. Soares Nascimento geeft een hoge lob. Küçükandonyadis rent richting de bal. Baliţiu onderschept slim de pass. Baliţiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jahnson heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Aşık geeft de bal voor. Robalo is nu in balbezit. Robalo passt de bal zonder na te denken. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Solner verovert de bal door een tackle van achteren. Noubi rent richting de bal. Noubi geeft een hoge lob. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Türkdoğan rent richting de bal. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Noubi passt de bal in één keer door. Postelnicu met een sublieme pass. Daar is Jahnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Kazan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 1:0

30e minuut.
Postelnicu geeft de bal voor. Daar is Turansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 2:0

32e minuut.
Postelnicu met een sublieme pass. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal in één keer door. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Noubi passt de bal met de wreef. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu geeft de bal voor. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Baliţiu speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Kazan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 3:0

43e minuut.
Baliţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Jahnson is nu in balbezit. Baliţiu rent richting de bal. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Kazan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 23%, FC Quartix 77%.
Gsigos - FC Quartix 4:0

46e minuut.
Tekgöz passt de bal met de wreef. Ceyhan rent richting de bal. Met opzet legt Baliţiu zijn tegenspeler op de grond. Baliţiu krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Noubi rent richting de bal. Noubi met een sublieme pass. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Kazan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 5:0

48e minuut.
Daar is Tekgöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnson rent richting de bal. Tekgöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekgöz krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Darnowski is nu in balbezit. Darnowski met een sublieme pass. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Robalo verovert de bal door een tackle van achteren. Robalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Turansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kazan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu probeert naar een medespeler te passen. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 6:0

73e minuut.
Noubi rent richting de bal. Noubi speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Kazan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 7:0

78e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu passt de bal in één keer door. Jahnson heeft problemen om de bal te vangen. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Kazan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Postelnicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 8:0

81e minuut.
Noubi geeft een hoge lob. Daar is Aşık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu met een sublieme pass. Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

86e minuut.
Noubi probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu speelt de bal door. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Kazan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Baliţiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gsigos - FC Quartix 9:0

89e minuut.
Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu geeft een hoge lob. Daar is Turansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gsigos 30%, FC Quartix 70%.
Gsigos - FC Quartix 9:0