Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avesen FK urfaspor
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


8e minuut.
Kasım met een sublieme pass. Saklambaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen onderschept slim de pass. Delen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Tekinoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekinoğlu passt de bal met de wreef. Geyik met een sublieme pass. Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 47%, urfaspor 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avesen FK - urfaspor 0:0

48e minuut.
Yedi onderschept slim de pass. Yedi speelt de bal door. Karslı rent richting de bal. Tekinoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu draait met de bal, schiet en ... Dink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ulutürk de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - urfaspor 0:1

54e minuut.
Mergen kopt de bal weg. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Tekinoğlu rent richting de bal. Tekinoğlu haalt uit met een fantastische trap. Dink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - urfaspor 0:2

57e minuut.
Geyik onderschept slim de pass. Geyik passt de bal in één keer door. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saklambaç de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - urfaspor 1:2

58e minuut.
Keçeciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keçeciler geeft de bal voor. Geyik kopt de bal weg. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Avesen FK - urfaspor 2:2

64e minuut.
Geyik is nu in balbezit. Geyik geeft een hoge lob. Saklambaç heeft problemen om de bal te vangen. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Tekinoğlu geeft een lange en hoge pass. Kasım kopt de bal weg. Klungelig pakt Trabzonluoğlu de bal. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Geyik probeert de bal met de borst te controleren. Mergen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geyik. Geyik krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Külyutmaz is nu in balbezit. Yedi is nu in balbezit. Yedi passt de bal zonder na te denken. Yakarca rent richting de bal. Yakarca draait met de bal, schiet en ... Dink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 53%, urfaspor 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Avesen FK - urfaspor 2:2