Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursa FK GalaFC
Attack Tactiek 433
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gökçe is nu in balbezit. Gökçe passt de bal in één keer door. Ağrılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrılı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - GalaFC 0:1

25e minuut.
Gökçe geeft een lange en hoge pass. Kars heeft problemen om de bal te vangen. Hacı rent richting de bal. Kars rent richting de bal. Kars haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürpınar is nu in balbezit. Gürpınar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kars rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - GalaFC 0:2

28e minuut.
Ekmekçi is nu in balbezit. Turunç onderschept slim de pass. Turunç speelt de bal door. Yoğurtçu rent richting de bal. Edirneliler is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Altıntaş is nu in balbezit. Altıntaş geeft de bal voor. Tekirdağlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kars is nu in balbezit. Kars haalt uit met een fantastische trap. Viranşehir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Bulancak geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ağrılı de bal onder controle te krijgen. Kars is nu in balbezit. Kars haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - GalaFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa FK 49%, GalaFC 51%.
Bursa FK - GalaFC 0:3

57e minuut.
Karadağ is nu in balbezit. Tekirdağlı is nu in balbezit. Tekirdağlı geeft een hoge lob. Yoğurtçu rent richting de bal. Yoğurtçu draait met de bal, schiet en ... Çankırı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adıyamanlılar rent richting de bal. Adıyamanlılar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - GalaFC 1:3

60e minuut.
Karadağ rent richting de bal. Balkaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkaner passt de bal in één keer door. Adıyamanlılar is nu in balbezit. Adıyamanlılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tekirdağlı rent richting de bal. Gümüşçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşçü passt de bal met de wreef. Turunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Turunç passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Çorum speelt de bal door. Polateli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlılar onderschept slim de pass. Yoğurtçu is nu in balbezit. Yoğurtçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursa FK - GalaFC 2:3

67e minuut.
Gümüşçü met de inworp. Bulancak met een sublieme pass. Balkaner speelt de bal door. Daar is Yoğurtçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yoğurtçu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursa FK - GalaFC 3:3

80e minuut.
Hacı geeft de bal voor. Klungelig pakt Adıyamanlılar de bal. Kandilli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlılar is nu in balbezit. Adıyamanlılar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursa FK 33%, GalaFC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursa FK - GalaFC 3:3