Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avesen FK Gsigos
Normal Tactiek igos442
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 41
weak Schieten good
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


8e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson schiet op doel. Dink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:1

10e minuut.
Postelnicu passt de bal met de wreef. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:2

12e minuut.
Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer rent richting de bal. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson draait met de bal, schiet en ... Dink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Postelnicu de bal. Postelnicu met een sublieme pass. Jahnson heeft problemen om de bal te vangen. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer schiet op doel. Dink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Darnowski onderschept slim de pass. Darnowski passt de bal in één keer door. Noubi met een sublieme pass. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Robalo met een snelle inworp. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu passt de bal in één keer door. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jahnson de bal. Jahnson schiet op doel. Dink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:4

38e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Dink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:5

40e minuut.
Geyik probeert naar een medespeler te passen. Darnowski is nu in balbezit. Darnowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Buchnajzer de bal. Buchnajzer draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:6

44e minuut.
Robalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robalo met een sublieme pass. Buchnajzer is nu in balbezit. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 66%, Gsigos 34%.
Avesen FK - Gsigos 0:7

46e minuut.
Robalo geeft de bal voor. Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buchnajzer de bal. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:8

51e minuut.
Robalo met de inworp. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu passt de bal in één keer door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dink trapt de bal weg. Darnowski kopt de bal weg. Jahnson controleert de bal met de borst. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Robalo met een snelle inworp. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Jahnson is nu in balbezit. Jahnson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:9

63e minuut.
Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Postelnicu geeft de bal voor. Daar is Jahnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahnson haalt uit met een fantastische trap. Dink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kasım is nu in balbezit. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu probeert naar een medespeler te passen. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer passt de bal zonder na te denken. Dink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu passt de bal zonder na te denken. Jahnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahnson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:10

72e minuut.
Noubi rent richting de bal. Daar is Noubi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noubi met een sublieme pass. Postelnicu met een sublieme pass. Buchnajzer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - Gsigos 0:11

82e minuut.
Robalo onderschept slim de pass. Robalo passt de bal zonder na te denken. Postelnicu speelt de bal door. Jahnson rent richting de bal. Jahnson schiet op doel. Dink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Klungelig pakt Noubi de bal. Noubi probeert naar een medespeler te passen. Robalo is nu in balbezit. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Darnowski geeft een hoge lob. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Jahnson is nu in balbezit. Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 79%, Gsigos 21%.
Avesen FK - Gsigos 0:11