Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe FC 37Kastamonuspor
Normal Tactiek karadas
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 36.7
matig Schieten goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi schiet op doel. Akalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:1

3e minuut.
Ardahanlılar probeert naar een medespeler te passen. Hürel rent richting de bal. Tetes onderschept slim de pass. Tetes geeft een lange en hoge pass. Fatemi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado met een sublieme pass. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Akalan bokst de bal weg. Daar is Bigalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

11e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Ordulular rent richting de bal. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bá Thành is nu in balbezit. Çölaşan rent richting de bal. Bá Thành geeft een lange en hoge pass. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:2

22e minuut.
Ordulular geeft de bal voor. Inworp. Copado met een snelle inworp. Ardahanlılar is nu in balbezit. Ardahanlılar speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ataman onderschept slim de pass. Ataman geeft een hoge lob. Bigalı heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:3

25e minuut.
Etyemez rent richting de bal. Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski geeft de bal voor. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:4

33e minuut.
Yasir speelt de bal door. Copado rent richting de bal. Copado passt de bal in één keer door. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Copado onderschept slim de pass. Copado probeert naar een medespeler te passen. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bigalı de bal onder controle te krijgen. Akalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Akalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:5

37e minuut.
Ardahanlılar met een sublieme pass. Burlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlikowski met een sublieme pass. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel. Akalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:6

37e minuut.
Sabancı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ozansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:7

40e minuut.
Sabancı rent richting de bal. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir probeert naar een medespeler te passen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:8

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Burlikowski neemt de hoekschop. Ordulular kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Copado neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fatemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe FC 82%, 37Kastamonuspor 18%.
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:9

50e minuut.
Külyutmaz heeft problemen om de bal te vangen. Ataman verovert de bal door een tackle van achteren. Copado speelt de bal door. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir rent richting de bal. Yasir draait met de bal, schiet en ... Akalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ozansoy de bal. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Akalan bokst de bal weg.

57e minuut.
Ardahanlılar rent richting de bal. Ardahanlılar geeft een hoge lob. Etyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:10

58e minuut.
Fatemi speelt de bal door. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordulular rent richting de bal. Copado verovert de bal door een tackle van achteren. Copado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Copado speelt de bal door. Yasir is nu in balbezit. Yasir passt de bal in één keer door. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:11

63e minuut.
Copado geeft een hoge lob. Akalan met een sublieme pass. Ataman kopt de bal weg. Copado is nu in balbezit. Copado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Yasir onderschept slim de pass. Ardahanlılar rent richting de bal. Külyutmaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Külyutmaz krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Ataman probeert naar een medespeler te passen. Yasir heeft problemen om de bal te vangen. Yasir met een sublieme pass. Klungelig pakt Fatemi de bal. Fatemi schiet op doel. Akalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tetes verovert de bal door een tackle van achteren. Tetes passt de bal in één keer door. Daar is Ardahanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardahanlılar probeert naar een medespeler te passen. Copado is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Külyutmaz is nu in balbezit. Yasir schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yasir krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Copado onderschept slim de pass. Copado geeft de bal voor. Daar is Ozansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Yasir onderschept slim de pass. Yasir geeft een hoge lob. Ozansoy rent richting de bal. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Akalan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ardahanlılar probeert naar een medespeler te passen. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir passt de bal zonder na te denken. Copado rent richting de bal. Copado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe FC 82%, 37Kastamonuspor 18%.
Fenerbahçe FC - 37Kastamonuspor 0:11