Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avesen FK 37Kastamonuspor
Normal Tactiek karadas
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39
weak Schieten solid
poor Passen good
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal in één keer door. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ulutürk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Copado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fatemi kan de bal niet met de borst controleren. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Lokma is nu in balbezit. Yasir onderschept slim de pass. Yasir passt de bal zonder na te denken. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copado met een snelle inworp. Ardahanlılar rent richting de bal. Yasir is nu in balbezit. Yasir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lokma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi rent richting de bal. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:1

12e minuut.
Karslı rent richting de bal. Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Burlikowski passt de bal met de wreef. Yasir is nu in balbezit. Yasir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fatemi is nu in balbezit. Yasir rent richting de bal. Fatemi is nu in balbezit. Yasir rent richting de bal. Yasir draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kasım is nu in balbezit. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlılar probeert naar een medespeler te passen. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Geyik probeert de bal met de borst te controleren. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Yasir passt de bal in één keer door. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:2

22e minuut.
Karslı met een harde bal richting middenveld. Copado kopt de bal weg. Ulutürk heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi onderschept slim de pass. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Burlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Burlikowski speelt de bal door. Lokma bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ardahanlılar passt de bal zonder na te denken. Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Burlikowski onderschept slim de pass. Burlikowski speelt de bal door. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 71%, 37Kastamonuspor 29%.
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:3

46e minuut.
Fatemi probeert naar een medespeler te passen. Yasir rent richting de bal. Yasir speelt de bal door. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi schiet op doel. Paal! Dink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir probeert naar een medespeler te passen. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karslı de bal onder controle te krijgen. Dink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kasım is nu in balbezit. Kasım geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burlikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fatemi geeft een lange en hoge pass. Paal! Karslı rent richting de bal. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:4

53e minuut.
Külyutmaz rent richting de bal. Copado verovert de bal door een tackle van achteren. Copado probeert naar een medespeler te passen. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:5

55e minuut.
Bilen met een sublieme pass. Keçeciler met een sublieme pass. Kasım bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dink met een harde bal richting middenveld. Geyik kopt de bal weg. Bilen is nu in balbezit. Lokma is nu in balbezit. Lokma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kasım rent richting de bal. Yasir onderschept slim de pass. Yasir probeert naar een medespeler te passen. Fatemi controleert de bal met de borst. Fatemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Yasir kopt de bal weg. Daar is Karslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi schiet op doel. Dink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:6

70e minuut.
Geyik is nu in balbezit. Geyik passt de bal met de wreef. Burlikowski met een sublieme pass. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Dink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Copado is nu in balbezit. Daar is Copado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yasir de bal. Yasir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Yasir rent richting de bal. Yasir passt de bal met de wreef. Fatemi heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi schiet op doel. Dink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Copado de bal. Copado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Keçeciler rent richting de bal. Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal in één keer door. Daar is Fatemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avesen FK 80%, 37Kastamonuspor 20%.
Avesen FK - 37Kastamonuspor 0:7