Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abisin_kaplanları Beşiktaş2330
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Elma rent richting de bal. Esiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Esiralan passt de bal met de wreef. Yurtkulu rent richting de bal. Yurtkulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski met een sublieme pass. Bozova rent richting de bal. Yurtkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtkulu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ezel heeft problemen om de bal te vangen. Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Yurtkulu is nu in balbezit. Yurtkulu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamborski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamborski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yurtkulu de bal. Yurtkulu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Daar is Damlacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osmaniyeli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bozova rent richting de bal. Yurtkulu rent richting de bal. Bozova rent richting de bal. Yurtkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Yurtkulu haalt uit met een fantastische trap. Elbeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abisin_kaplanları 37%, Beşiktaş2330 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Abisin_kaplanları - Beşiktaş2330 0:0

50e minuut.
Ondokuzmayıs verovert de bal door een tackle van achteren. Ondokuzmayıs met een sublieme pass. Mutlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abisin_kaplanları - Beşiktaş2330 0:1

68e minuut.
Şalt geeft een lange en hoge pass. Durmayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardahanlıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ardahanlıoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Durmayan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Durmayan kan niet meer verder spelen. Göktepe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Azim met een sublieme pass. Esiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma verovert de bal door een tackle van achteren. Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Göktepe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abisin_kaplanları 65%, Beşiktaş2330 35%.
Abisin_kaplanları - Beşiktaş2330 0:1