Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltrAslan FK 37Kastamonuspor
Normal Tactiek karadas
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Turan trapt de bal weg van het doel. Copado kopt de bal weg. Toğuz is nu in balbezit. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sepetçioğlu rent richting de bal. Copado onderschept slim de pass. Copado passt de bal in één keer door. Fatemi heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Burlikowski passt de bal met de wreef. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:1

28e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado passt de bal zonder na te denken. Toğuz rent richting de bal. Fatemi verovert de bal door een tackle van achteren. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:2

33e minuut.
Toğuz rent richting de bal. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Süphanoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ataman de bal. Ataman speelt de bal door. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrAslan FK 74%, 37Kastamonuspor 26%.
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:3

49e minuut.
Tetes geeft een hoge lob. Burlikowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Süphanoğlu de bal. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:4

53e minuut.
Çayır geeft een hoge lob. Damcı probeert naar een medespeler te passen. Yasir kopt de bal weg. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:5

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süphanoğlu met een harde bal richting middenveld. Kırıkkale kopt de bal weg. Şanlıata bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlıata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yasir is nu in balbezit. Yasir passt de bal met de wreef. Burlikowski speelt de bal door. Klungelig pakt Fatemi de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:6

62e minuut.
Burlikowski met een snelle inworp. Fatemi speelt de bal door. Yasir is nu in balbezit. Yasir schiet op doel. Turan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:7

70e minuut.
Burlikowski probeert naar een medespeler te passen. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kömürcü krijgt een gele kaart. Yasir raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Copado neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Copado kopt de bal weg. Daar is Ardahanlılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yasir rent richting de bal. Yasir draait met de bal, schiet en ... Turan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:8

74e minuut.
Fatemi rent richting de bal. Fatemi passt de bal met de wreef. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado schiet op doel. Turan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:9

75e minuut.
Fatemi onderschept slim de pass. Yasir is nu in balbezit. Yasir passt de bal zonder na te denken. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:10

79e minuut.
Ataman rent richting de bal. Kırıkkale rent richting de bal. Yasir met een sublieme pass. Fatemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ataman met een sublieme pass. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir speelt de bal door. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltrAslan FK 68%, 37Kastamonuspor 32%.
UltrAslan FK - 37Kastamonuspor 0:11