Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe FC GalaFC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçi speelt de bal door. Gürpınar rent richting de bal. Kars rent richting de bal. Kars schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Etyemez geeft de bal voor. Altıntaş rent richting de bal. Altıntaş met een sublieme pass. Gökçe is nu in balbezit. Gökçe passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Klungelig pakt Ekmekçi de bal. Külyutmaz onderschept slim de pass. Külyutmaz speelt de bal door. Niğde bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sabancı verovert de bal door een tackle van achteren. Sabancı speelt de bal door. Kavrazlı is nu in balbezit. Niğde rent richting de bal. Niğde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe FC - GalaFC 1:0

31e minuut.
Ozansoy rent richting de bal. Gürpınar onderschept slim de pass. Gürpınar speelt de bal door. Kars is nu in balbezit. Kars draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe FC 55%, GalaFC 45%.
Fenerbahçe FC - GalaFC 1:0

50e minuut.
Külyutmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ağrılı verovert de bal door een tackle van achteren. Ağrılı speelt de bal door. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ozansoy geeft een hoge lob. Kavrazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Niğde is nu in balbezit. Niğde haalt uit met een fantastische trap. Çankırı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe FC 49%, GalaFC 51%.
Fenerbahçe FC - GalaFC 1:0