Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GalaFC Fenerbahçe FC
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Güroğlan onderschept slim de pass. Kavrazlı rent richting de bal. Kavrazlı met een sublieme pass. Niğde is nu in balbezit. Niğde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - Fenerbahçe FC 0:1

17e minuut.
Niğde met een sublieme pass. Kavrazlı rent richting de bal. Atçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Niğde onderschept slim de pass. Niğde schiet op doel. Doğu bokst de bal weg.

34e minuut.
Kavrazlı is nu in balbezit. Giresun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavrazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Kavrazlı haalt uit met een fantastische trap. Doğu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - Fenerbahçe FC 0:2

37e minuut.
Külyutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Külyutmaz speelt de bal door. Karadağ is nu in balbezit. Niğde verovert de bal door een tackle van achteren. Niğde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Kavrazlı de bal. Kavrazlı passt de bal zonder na te denken. Ekmekçi is nu in balbezit. Külyutmaz rent richting de bal. Külyutmaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaFC 63%, Fenerbahçe FC 37%.
GalaFC - Fenerbahçe FC 0:2

64e minuut.
Atçıoğlu met een sublieme pass. Gürpınar rent richting de bal. Gürpınar passt de bal met de wreef. Gökçe rent richting de bal. Gökçe geeft een hoge lob. Akalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Güroğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Karadağ geeft een hoge lob. Sabancı rent richting de bal. Sabancı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - Fenerbahçe FC 0:3

72e minuut.
Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar passt de bal met de wreef. Kars is nu in balbezit. Kars schiet op doel. Akalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - Fenerbahçe FC 1:3

77e minuut.
Sabancı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kars. Sabancı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Etyemez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niğde bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğde haalt uit met een fantastische trap. Doğu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaFC 46%, Fenerbahçe FC 54%.
GalaFC - Fenerbahçe FC 1:3