Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GalaFC 37Kastamonuspor
433 Tactiek karadas
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


4e minuut.
Çölaşan is nu in balbezit. Kars bereikt de bal nog maar net als eerste. Kars passt de bal zonder na te denken. Ağrılı is nu in balbezit. Ağrılı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Ataman met een sublieme pass. Ardahanlılar probeert naar een medespeler te passen. Burlikowski rent richting de bal. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel. Çankırı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Yasir rent richting de bal. Yasir schiet op doel. Çankırı bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:1

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Çankırı niet meer kan verder spelen. Doğu komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Yasir met een sublieme pass. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:2

11e minuut.
Burlikowski rent richting de bal. Burlikowski passt de bal zonder na te denken. Fatemi is nu in balbezit. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:3

12e minuut.
Altıntaş speelt de bal door. Giresun heeft problemen om de bal te vangen. Copado verovert de bal door een tackle van achteren. Copado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Polateli probeert de bal aan de voet te houden. Yasir rent richting de bal. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ataman kopt de bal weg. Copado controleert de bal met de borst. Copado passt de bal zonder na te denken. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:4

21e minuut.
Bá Thành onderschept slim de pass. Bá Thành speelt de bal door. Çölaşan geeft een hoge lob. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:5

23e minuut.
Ardahanlılar passt de bal met de wreef. Copado is nu in balbezit. Copado passt de bal in één keer door. Daar is Fatemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Yasir speelt de bal door. Klungelig pakt Burlikowski de bal. Fatemi rent richting de bal. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Doğu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:6

37e minuut.
Karadağ geeft de bal voor. Inworp. Burlikowski met een snelle inworp. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Çölaşan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Copado de bal onder controle te krijgen. Copado passt de bal in één keer door. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Doğu bokst de bal weg. Fatemi rent richting de bal. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaFC 80%, 37Kastamonuspor 20%.
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:7

48e minuut.
Bilen geeft de bal voor. Daar is Burlikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlikowski geeft een hoge lob. Fatemi rent richting de bal. Fatemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ekmekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetes onderschept slim de pass. Tetes speelt de bal door. Copado bereikt de bal nog maar net als eerste. Copado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:8

52e minuut.
Giresun bereikt de bal nog maar net als eerste. Giresun geeft de bal voor. Ardahanlılar kopt de bal weg. Fatemi heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Ardahanlılar heeft problemen om de bal te vangen. Ardahanlılar geeft een lange en hoge pass. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Yasir kan de bal niet met de borst controleren. Ağrılı maakt een afschuwelijke overtreding. Yasir raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilen met een snel genomen vrije trap. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ataman kopt de bal weg. Klungelig pakt Copado de bal. Copado met een sublieme pass. Klungelig pakt Fatemi de bal. Fatemi schiet op doel. Doğu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:9

67e minuut.
Copado rent richting de bal. Copado passt de bal met de wreef. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi draait met de bal, schiet en ... Doğu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:10

68e minuut.
Kars met een sublieme pass. Klungelig pakt Edirneliler de bal. Copado onderschept slim de pass. Copado haalt uit met een fantastische trap. Doğu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman verovert de bal door een tackle van achteren. Ataman geeft de bal voor. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:11

75e minuut.
Altıntaş is nu in balbezit. Copado onderschept slim de pass. Copado passt de bal in één keer door. Fatemi rent richting de bal. Fatemi haalt uit met een fantastische trap. Doğu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Copado speelt de bal door. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir schiet op doel. Giresun probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:12

82e minuut.
Yasir is nu in balbezit. Yasir passt de bal met de wreef. Burlikowski heeft problemen om de bal te vangen. Fatemi is nu in balbezit. Fatemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yasir speelt de bal door. Giresun is nu in balbezit. Giresun met een sublieme pass. Fatemi rent richting de bal. Fatemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:13

85e minuut.
Fatemi rent richting de bal. Fatemi passt de bal zonder na te denken. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir haalt uit met een fantastische trap. Doğu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:14

88e minuut.
Yasir heeft problemen om de bal te vangen. Edirneliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir verovert de bal door een tackle van achteren. Yasir haalt uit met een fantastische trap. Doğu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GalaFC 78%, 37Kastamonuspor 22%.
GalaFC - 37Kastamonuspor 0:15