Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkgücü Galata pattis fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Kıraç rent richting de bal. Kıraç geeft de bal voor. Akat rent richting de bal. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Defne verovert de bal door een tackle van achteren. İsyankar probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - pattis fc 0:1

9e minuut.
Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan passt de bal met de wreef. Daar is Günsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günsel haalt uit met een fantastische trap. Yanbakmaz probeert de bal aan de voet te houden. Gümüş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Türkgücü Galata - pattis fc 1:1

33e minuut.
Vahap onderschept slim de pass. Alperensoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vahap zijn tegenspeler op de grond. Vahap is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

39e minuut.
İsyankar verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarıoğlan met de inworp. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - pattis fc 1:2

45e minuut.
Yatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Defne onderschept slim de pass. Defne probeert naar een medespeler te passen. Tekerlek rent richting de bal. Tekerlek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - pattis fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkgücü Galata 42%, pattis fc 58%.
Türkgücü Galata - pattis fc 1:3

50e minuut.
İsyankar is nu in balbezit. İsyankar geeft een lange en hoge pass. Uraz rent richting de bal. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Tıpırdamaz geeft een lange en hoge pass. Daar is İsyankar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsyankar met een sublieme pass. Tekerlek is nu in balbezit. Tekerlek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sayıner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkgücü Galata 54%, pattis fc 46%.
Türkgücü Galata - pattis fc 1:3