Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Isparta Gönenspor adana01
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Balkaner passt de bal zonder na te denken. Aydınlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydınlıoğlu speelt de bal door. Tekinoğlu rent richting de bal. Tekinoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Turgut rent richting de bal. Seferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Seferoğlu geeft een lange en hoge pass. Tekinoğlu is nu in balbezit. Tekinoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Seferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferoğlu probeert naar een medespeler te passen. Valibeyoğlu rent richting de bal. Valibeyoğlu haalt uit met een fantastische trap. Bismil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Seferoğlu passt de bal in één keer door. Özdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydınlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Tekinoğlu is nu in balbezit. Tekinoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Balkaner passt de bal zonder na te denken. Daar is Aydınlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aydınlıoğlu met een sublieme pass. Tekinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta Gönenspor - adana01 1:0

30e minuut.
Tekinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydınlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunusoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta Gönenspor - adana01 2:0

32e minuut.
Aydınlıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Aydınlıoğlu speelt de bal door. Tekinoğlu rent richting de bal. Tekinoğlu draait met de bal, schiet en ... Şahintuğ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta Gönenspor - adana01 3:0

37e minuut.
Yakarca passt de bal zonder na te denken. Tez rent richting de bal. Tufan verovert de bal door een tackle van achteren. Tufan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isparta Gönenspor 42%, adana01 58%.
Isparta Gönenspor - adana01 3:0

48e minuut.
Yunusoğlu rent richting de bal. Yunusoğlu met een sublieme pass. Nebigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibeyoğlu onderschept slim de pass. Valibeyoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Aydınlıoğlu speelt de bal door. Tekinoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekinoğlu onderschept slim de pass. Tekinoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tekinoğlu controleert de bal met de borst. Tekinoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Balkaner met de inworp. Turgut is nu in balbezit. Aydınlıoğlu maakt een afschuwelijke overtreding. Aydınlıoğlu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Klungelig pakt Seferoğlu de bal. Yakarca rent richting de bal. Yakarca met een sublieme pass. Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibeyoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
İshakoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Seferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibeyoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valibeyoğlu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Yakarca met een sublieme pass. Boşkenar bereikt de bal nog maar net als eerste. İshakoğlu met een sublieme pass. Valibeyoğlu rent richting de bal. Valibeyoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Isparta Gönenspor - adana01 3:1

70e minuut.
Gülenyüz is nu in balbezit. Tufan verovert de bal door een tackle van achteren. Tez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Balkaner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seferoğlu is nu in balbezit. Yakarca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yakarca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Isparta Gönenspor 45%, adana01 55%.
Isparta Gönenspor - adana01 3:1