Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray6728 LeoN05
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
İlkeren bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkeren probeert naar een medespeler te passen. Malatyalı rent richting de bal. Yunt verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Kuzeyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Malatyalı rent richting de bal. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Türkönde heeft problemen om de bal te vangen. Yunt rent richting de bal. Panter rent richting de bal. Yunt verovert de bal door een tackle van achteren. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Metin geeft een hoge lob. Özbilgiç kopt de bal weg. Şehitarslan rent richting de bal. Kuzeyli onderschept slim de pass. Kuzeyli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Göçmez probeert naar een medespeler te passen. Malatyalı kopt de bal weg. Ulaşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulaşkın schiet op doel. Özbilgiç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ulaşkın probeert de bal aan de voet te houden. Şehitarslan is nu in balbezit. Kuzeyli onderschept slim de pass. Ulaşkın is nu in balbezit. Ulaşkın haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Göçmez met een harde bal richting middenveld. Koşaralp kopt de bal weg. Şehitarslan rent richting de bal. Kuzeyli verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzeyli schiet op doel. Göçmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Şehitarslan onderschept slim de pass. Neyzen rent richting de bal. Neyzen passt de bal zonder na te denken. Yunt rent richting de bal. Yunt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sarıoğlan geeft een lange en hoge pass. Yunt is nu in balbezit. Met opzet legt Türkönde zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Türkönde naar de kleedkamers voor een vroege douche. Yunt roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Yunt kan niet meer verder spelen. Sinopluoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray6728 51%, LeoN05 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray6728 - LeoN05 0:0

62e minuut.
Panter rent richting de bal. Panter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koşaralp de bal. Sinopluoğlu is nu in balbezit. Sinopluoğlu haalt uit met een fantastische trap. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Koşaralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Şehitarslan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koşaralp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koşaralp zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Metin is nu in balbezit. Metin geeft een lange en hoge pass. Malatyalı is nu in balbezit. Malatyalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray6728 56%, LeoN05 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Galatasaray6728 - LeoN05 0:0