Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
beşiktaâ Türkgücü Galata
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Çapa met een snelle inworp. Alimoğlu rent richting de bal. Alimoğlu passt de bal in één keer door. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sarıoğlan met een snelle inworp. Kutsar rent richting de bal. Kutsar passt de bal met de wreef. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsar passt de bal met de wreef. Daar is Tutkun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kandemir rent richting de bal. Kandemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 1:0

13e minuut.
Sahil passt de bal met de wreef. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztaş is nu in balbezit. Uztaş haalt uit met een fantastische trap. Demir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 1:1

28e minuut.
Sarıoğlan met een sublieme pass. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel passt de bal zonder na te denken. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 1:2

39e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalan geeft de bal voor. Yatmaz kopt de bal weg. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 1:3

43e minuut.
Kıraç geeft een hoge lob. Inworp. Cicimen met de inworp. Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ordu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Diken geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sahil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beşiktaâ 47%, Türkgücü Galata 53%.
beşiktaâ - Türkgücü Galata 1:3

55e minuut.
Yatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Öykü verovert de bal door een tackle van achteren. Öykü speelt de bal door. Kutsar rent richting de bal. Kutsar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kandemir rent richting de bal. Kandemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 2:3

73e minuut.
Alimoğlu rent richting de bal. Günsel onderschept slim de pass. Günsel passt de bal in één keer door. Uztaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztaş haalt uit met een fantastische trap. Demir bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
beşiktaâ - Türkgücü Galata 2:4

78e minuut.
Öykü is nu in balbezit. Öykü passt de bal in één keer door. Sahil speelt de bal door. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kıraç is nu in balbezit. Kutsar verovert de bal door een tackle van achteren. Kutsar met een sublieme pass. Kandemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: beşiktaâ 55%, Türkgücü Galata 45%.
beşiktaâ - Türkgücü Galata 2:4