Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trabzonspor beşiktaâ
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


23e minuut.
Diken passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Elazığlı de bal. Elazığlı passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sahil de bal. Sahil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alimoğlu onderschept slim de pass. Alimoğlu met een sublieme pass. Kandemir is nu in balbezit. Kandemir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alimoğlu rent richting de bal. Açıkalan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alimoğlu. Açıkalan raakt geblesseerd tijdens het duel. Elazığlı wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Bilgin trapt de bal weg. Açıkalan kopt de bal weg. Sincik is nu in balbezit. Sesveren is nu in balbezit. Sesveren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor 50%, beşiktaâ 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trabzonspor - beşiktaâ 0:0

53e minuut.
Açıkalan is nu in balbezit. Kutsar onderschept slim de pass. Elazığlı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kutsar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutsar neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
trabzonspor - beşiktaâ 0:1

76e minuut.
Cicimen onderschept slim de pass. Kutsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Elazığlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trabzonspor 57%, beşiktaâ 43%.
trabzonspor - beşiktaâ 0:1