Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Türkgücü Galata Demiral SK
Normal Tactiek ThefunAttack
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
19.5 gemiddelde waardering 43.1
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Daar is Skoufalis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoufalis passt de bal in één keer door. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:1

3e minuut.
Rattameister onderschept slim de pass. Rattameister geeft de bal voor. Vahap rent richting de bal. Skoufalis verovert de bal door een tackle van achteren. Skoufalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sarıoğlan is nu in balbezit. Hart onderschept slim de pass. Hart passt de bal zonder na te denken. Skoufalis rent richting de bal. Skoufalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mersan met een sublieme pass. Hart heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yatmaz. Yatmaz krijgt een gele kaart. Hart raakt geblesseerd tijdens het duel. Mersan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rattameister springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tutkun de bal. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:2

20e minuut.
Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çimdik rent richting de bal. Mersan onderschept slim de pass. Mersan geeft een hoge lob. Rattameister rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Skoufalis de bal. Skoufalis haalt uit met een fantastische trap. Sayıner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:3

26e minuut.
Vahap rent richting de bal. Vahap passt de bal in één keer door. Mersan speelt de bal door. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sarıoğlan onderschept slim de pass. Sarıoğlan met een sublieme pass. Yatmaz is nu in balbezit. Yatmaz geeft een hoge lob. Hart geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Tutkun kopt de bal weg. Ordu probeert de bal aan de voet te houden. Blejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Blejan draait met de bal, schiet en ... Sayıner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:4

40e minuut.
Sieczka is nu in balbezit. Sieczka geeft een hoge lob. Rattameister kopt de bal weg. Skoufalis is nu in balbezit. Skoufalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yatmaz is nu in balbezit. Hart onderschept slim de pass. Hart passt de bal met de wreef. Daar is Rattameister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rattameister haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkgücü Galata 71%, Demiral SK 29%.
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:4

51e minuut.
Cetner geeft een lange en hoge pass. Hart met een sublieme pass. Daar is Ordu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blejan is nu in balbezit. Blejan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tấn Minh met een sublieme pass. Hart is nu in balbezit. Hart met een sublieme pass. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis schiet op doel. Sayıner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vahap maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Edirneliler kan de bal niet met de borst controleren. Edirneliler geeft de bal voor. Blejan rent richting de bal. Blejan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:5

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sayıner met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kıraç de bal. Rattameister bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattameister draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:6

65e minuut.
Hart met een sublieme pass. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutkun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skoufalis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hart neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart onderschept slim de pass. Hart passt de bal met de wreef. Rattameister is nu in balbezit. Rattameister draait met de bal, schiet en ... Sayıner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:7

76e minuut.
Mersan passt de bal zonder na te denken. Hart met een sublieme pass. Rattameister rent richting de bal. Rattameister haalt uit met een fantastische trap. Sayıner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:8

84e minuut.
Edirneliler met een snelle inworp. Skoufalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoufalis geeft de bal voor. Mersan rent richting de bal. Mersan draait met de bal, schiet en ... Sayıner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Türkgücü Galata 64%, Demiral SK 36%.
Türkgücü Galata - Demiral SK 0:8